LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Antonio Hysén om relationen till pappa Glenn Hysén efter alla bråk

16 mar, 2021 
Antonio Hysén
Antonio och Glenn Hysén har lagt ned stridsyxan.
I en intervju med GT berättar sonen om den glädjande vändningen.
– Det är inga problem alls, säger han.
Annons
Intervju: Farmen-aktuella Philip Albinsson om okända relationen med Hollywood-frunBrand logo
Intervju: Farmen-aktuella Philip Albinsson om okända relationen med Hollywood-frun

Antonio Hysén och hans pappa Glenn Hysén har båda varit öppna om att relationen dem emellan inte varit särskilt bra den senaste tiden.

Det var i fjol som Antonio skrev på Instagram att han genomfört ett namnbyte från Anton till Antonio.

”Min mamma ville döpa mig till Antonio men min pappa ville ha Anton. I dag är det bytt för att jag gillar Antonio mer. Jag bytte mitt namn officiellt till Antonio i dag”.

Tog bort mellannamnet Glenn

Tv-profilen tog även bort sitt mellannamn Glenn, som han hette efter sin pappa. Förhållandet mellan far och son har helt enkelt varit ansträngt de senaste åren.

En annan händelse som gjorde detta tydligt var när Antonio och hans syster Annie Hysén valde att inte närvara på sin pappas bröllop, när han gifte sig med Camilla Lendott.

Men nu kommer Antonio med ett nytt besked. Det är i en intervju med GT som han berättar att relationen gått tillbaka till det ”vanliga”, innan alla bråk.

Annons

– Allt är som vanligt, det är bra. Det är inga problem alls. Ibland blir grejor stort som egentligen inte är någonting. Det var en kort tid vi inte snackade. Nu ses vi ofta och bestämde nyligen nästa gång vi ska se en Liverpool-match tillsammans igen, säger Antonio.

Kom ut som homosexuell för 10 år sedan

I år är det tio år sedan Antonio skapade rubriker runt om i hela världen för att han som aktiv fotbollsspelare öppet berättade att han är homosexuell i en intervju med Offside.

Antonio säger i intervjun med GT att han var orolig över att berätta för sin pappa.

– Men det visar att även jag kan vara lite fördomsfull. Jag tänkte att eftersom han är en man av sin generation så kanske han skulle ta det negativt. Jag kanske skulle få sova någon natt hos en polare. Men det var jag som tänkte negativt. Det var jag som hade fel, säger Antonio Hysén.

Annons