Anton Ewald om vilda livet i USA med frun Victoria Fajardo

Anton Edwald har gör succé i Melodifestivalen.
Nu berättar artisten hur han och hustrun Victoria Fajardo underhåller sig hemma i USA när Anton inte står på scen.
– Väldigt bra fester, säger han.

Slå på ljud

Sedan han var 14 år har Anton Ewald, 27, underhållit svenska folket. Då var han en av medlemmarna i den prisbelönta dansgruppen Bounce och idag gör han succé som artist. Efter att ha ställt upp i Melodifestivalen med låten Begging blev Anton namnet på allas läppar. Då tog han hem Andra chansen för att sedan hamna på en fjärde plats i den svenska finalen.

LÄS MER: Bonde-Pelle om sanningen bakom uppbrottet med Karin

Nu är Anton återigen aktuell för Melodifestivalen 2021 och bidraget New religion tog honom direkt till final.

Så fort Anton klivit av scenen har han kärleken Victoria Fajardo, 37. Paret träffades för fem år sedan och idag bor de tillsammans i Miami.

Antons ord om kärleksinviterna

I en intervju med Hänt berättar Anton att han ofta får romantiska inviter från fans på Instagram men trots att han är extremt tacksam för all kärlek han får skulle det inte falla honom in att besvara dem.

– Jag försöker bara vara tacksam och tycker det är kul. Och det tycker Vicky också! Hon har verkligen ingenting emot att tjejer tycker att jag är snygg eller säger till mig att jag är snygg, berättar Anton.

Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Och faktum är att det var precis så paret träffades. Första dejten bestämdes nämligen efter att Victoria beslutat sig för att kontakta Anton på sociala medier och sedan dess har de aldrig slutat prata. Att Victoria är tio år äldre än artisten själv är ingenting som Anton någonsin sett som ett problem – snarare tvärtom.

– Det finns faktiskt ingenting negativt med det som jag kan komma på. Men jag tycker att jag att jag lär mig väldigt mycket av henne. Sen kan man ju tänka att bara för hon är äldre än mig så är det hon som är "den gamla". Men i vårt förhållande så är det jag som är gammal och trött så är det hon som är ung och pigg.

Vilda festerna i USA

Parets liv tillsammans i USA är hektiskt. Anton är ofta iväg på spelningar och Victoria är chef över två skönhetskliniker i hemstaden Miami och Los Angeles. Men det hindrar inte paret från att ha roligt. Tillsammans har de byggt upp en stor vänskapskrets i USA och under lediga dagar menar Anton att det kan gå riktigt vilt till.

– Vi har ett helt gäng där i Miami som vi.. ja som vi har väldigt bra fester med, säger Anton och skrattar.

Det är dock inte bara glitter och glamour när paret umgås med varandra. Lika bra som en röjig fest kan de uppskatta en lugn dag på stranden.

– Hon är väldigt lik mig där och tycker om att ta med hunden på en promenad på stranden, bada och så.

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt om bakslaget för äldsta döttrarna

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Jacob Persson i Let's dance

FOTO: TT

SENASTE NYTT!