LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

6 saker du inte visste om Anton Ewalds fru Victoria Fajardo

10 mar, 2021 
Victoria Fajardo och flickvännen Anton Ewald
Anton Ewald är aktuell i Melodifestivalen 2021.
Artisten gifte sig i maj 2017 med sin fru Victoria Fajardo.
Men vem är hon egentligen?
Här kan du läsa mer om Antons fru!
Annons
Anton Ewald om hur han träffade sin fru Victoria FajardoBrand logo
Anton Ewald om hur han träffade sin fru Victoria Fajardo

Artisten Anton Ewald, 27, hittade kärleken på Instagram. Victoria Fajardo skrev ett DM med texten: ”Can I keep you?”, varpå Anton svarade ”Sure”. Efter den dagen pratade de varje dag. År 2017 gifte de sig och de lever fortfarande lyckligt tillsammans. Men vem är egentligen Antons fru? Hur gammal är hon och vad tycker hon om att göra? Hänt svarar!

Vad heter Victoria på Instagram?

Victoria är aktiv på Instagram, men har valt att vara privat. På den sociala plattformen heter hon viceewald och har över 5 000 följare, inte illa!

Vad jobbar Anton Ewalds fru Victoria med?

Anton och frun Victoria har inte gått riktigt samma väg i livet. Anton Ewald har valt musiken och Victoria lutar med åt skönhetshållet.

– Hon är chef för ett medicalspa i Miami som heter BH Perfection, som hon är chef för. Inte bara i Miami utan även i Las Vegas, så hon åker fram och tillbaka till Miami och Las Vegas, och bara ser till att allting funkar, berättar Anton Ewald i en intervju oh fortsätter:

Annons

– Ett medical spa, för er som inte vet det, där gör man allt från massage till plastikoperationer. Ja, vad det nu kan vara, fillers, tandblekning, you name it. De gör allt som har med det att göra så att säga.

Victoria och Anton Ewald gifter sig
Anton Ewald gifter sig med frun Victoria.

Vad behövde Victoria för utbildning för sitt nuvarande jobb?

Vad krävs det för meriter för att sitta på det jobbet som Victoria gör är ju frågan.

– Hade hon stoppat nålar i folk, då hade hon behövt det, säger Anton och syftar på en lång utbildning. Han fortsätter:

– Hon hade behövt bli sköterska i så fall och det tar väl typ fyra år?

Men Victoria är inte den personen som gör ingreppen utan ser till så saker och ting går som det ska i företaget.

Annons

– Men för att vara chef och bara se till att allting rullar så behöver man inte ha jättemycket utbildning för. Men hon har jobbat på två liknande ställen tidigare, så hon har erfarenheter av att chefa över all personal så att säga, menar Anton.

Hur gammal är Victoria och vad känner Anton för åldersskillnaden?

Anton Ewald är 27 år gammal och Victoria är 37, är ålderskillnaden något som påverkat paret?

– Njae, eller ja. På ett positivt sätt. Faktiskt inget negativt som jag kan komma på. Men jag tycker att jag lär mig väldigt mycket av henne. Och jag tycker att vi kompletterar varann väldigt bra. Man kan tro att bara för att hon är äldre så är hon ”den gamla”, men i vårt förhållande är det jag som är gammal och trött och så är det hon som är ung och pigg. Men det är kul, vi kompletterar varann väldigt bra. Och jag har lärt mig väldigt mycket tack vare henne. Jag menar, ålder, det är bara en siffra men det är också så att ju äldre man blir ju mer koll får man, säger Anton Ewald till Hänt och konstaterar:

Annons

– Men jag tror att ju äldre man bli, ju mer erfarenhet får man. Och det tar jag vara på att hon har!

Vad tycker Victoria om att göra på fritiden?

Victoria jobbar mycket, men vad gör hon en ledig dag?

– Jag skulle säga att, hon tycker ju väldigt mycket om att hänga med våra kompisar i Miami. Vi har ett helt gäng där som vi har bra fester med. Vi har väldigt kul! Hon tycker om att umgås med dem, berättar Anton för Hänt och fortsätter:

– Hon tycker också om, precis som jag, att vara själv. Typ gå ut med hunden till stranden och bara chilla och bada med hunden. Andas ut liksom. Hon jobbar ju sex av sju dagar i veckan, så hon passar på när hon får en ledig dag.

Är inte svartsjuk

Att Anton Ewald kommit till världen med utseendet med sig är ingen hemlighet. Men vad tycker Victoria om att Anton får kärlek och berömmelser av kvinnor dagarna i ända? Är hon svartsjuk?

– Nej, det tycker jag inte. Jag tror det kommer med åldern också. Man blir trygg i sig själv. Jag tror att det där med svartsjuk det bottnar i en viss osäkerhet. Och hon är ingen osäker typ, avslutar Anton till Hänt med ett fniss.

FOTO: TT

Annons