Anton Ewalds nya barnbesked med hustrun Victoria Fajardo

Anton Ewald & Victoria Fajardo

Melodifestivalen-aktuella Anton Ewald och hustrun Victoria Fajardo har varit gifta i i snart fyra år.
I en intervju med Hänt berättar han nu om barnplanerna med den stora kärleken.
– Jag vill absolut inte, säger han.
Slå på ljud

Anton Ewald, 27, blev ett känt namn redan som 14-åring när han var en av dansarna i dansgruppen Bounce. Några år senare ställde han upp som soloartist i Melodifestivalen med låten Begging och snabbt blev han ett givet namn i musik-Sverige. Han tog sig då till Andra chansen för att därefter landa på en fjärde plats i finalen - men nu är Anton tillbaka i Melodifestivalen 2021 för revansch!

Vid sin sida genom allt har Anton kärleken Victoria Fajardo, 37. De blev tillsammans för fem år sedan och bor idag i USA. I en intervju med Hänt berättar han nu om deras planer kring att skaffa familj.

Starka orden om kärleken

Anton och Victorias kärlekshistoria började med att Victoria tog kontakt med sångaren på Instagram. Som tur var läste Anton sina meddelandeförfrågningar den dagen och bestämde sig också för att svara, och sedan dess har konversationen aldrig tagit slut.

LÄS MER: Här är artisterna som varit med flest gånger i Melodifestivalen

Då Victoria och Anton bodde i två helt olika världsdelar under den tiden tog det sex månader innan de äntligen kunde träffas, men efter det gick det fort. Paret blev tillsammans och bara ett och ett halvt år senare var de dessutom gifta.

– Jag planerade inte att det skulle bli så, och det gjorde inte hon heller! Det bara blev! Vi var liksom som fastlimmade på varandra sedan dag ett egentligen, förklarar Anton för Hänt.

I en intervju i Nyhetsmorgon har han också berättat om den stora dagen då de blev man och hustru.

– Den var helt fantastisk. Jag tror nog att det är den bästa dagen i mitt liv om jag ska vara helt ärlig, säger han innan han fortsätter:

– Hon betyder allt. Min absolut starkaste pelare som bara håller mig stadig och gör så att jag orkar kämpa när det dalar liksom.

Antons nya barnbesked

Och än idag verkar kärleken vara stark mellan paret. Nu berättar Anton för Hänt hur deras tankar kring att skaffa barn har gått.

– Jag är lite kluven när det kommer till det om jag var ska var ärlig, för jag vill bo i USA men jag vill absolut inte att mina barn ska växa upp i USA. Jag har ingen lust att droppa av de i skolan och så kanske de blir skjutna den dagen, säger han innan han fortsätter:

– Så än så länge, innan vi har barn liksom, så kommer vi nog att bo i USA. Men när vi väl får barn sen så är det något vi får ta ställning till då.

Då Victoria är 10 år äldre än honom kan de inte vänta allt för länge med att skaffa barn och han berättar att de därför är överens om att det förmodligen kommer att hända inom ett till två år. Men något de däremot inte är lika överens om är hur många barn de ska ha.

– Hon vill ha två och jag vill ha ett, säger han och skrattar innan han fortsätter:

– Men jag är ju också ett ensambarn, och det är inte hon. Så hon fattar ju grejen med att ha syskon medan jag tycker att man ska vara själv, för då får man ju all uppmärksamhet. Men vi får se. Det ska bli kul. Det är en ny upplevelse i sig så det ska bli kul.

LÄS OCKSÅ: Så lång är Oscar Zia och 7 andra saker du undrar

LÄS OCKSÅ: Oscar Zias fina ord om storebror Dante Zia: ”Är supernervös”

SENASTE NYTT!