ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Idol-Fredrik om stämningen bakom kulisserna – avslöjar sanningen

26 nov, 2021 
Mikael Einarsson
Fredrik Lundman
Fem deltagare återstår av årets säsong av Idol 2021.
Men hur står det egentligen till mellan deltagarna efter mer än två månader tillsammans?
För Hänt avslöjar Fredrik Lundman sanningen om stämningen bakom kulisserna – som tv-tittarna inte får se.
Annons
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna härBrand logo
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna här

Idol är en av Sveriges mest populära musiktävlingar. Förutom äran så vinner deltagaren även ett eftertraktat skivkontrakt.

Sedan 2004 har tävlingen pågått för fulla muggar, och faktum är att några riktigt stora kända svenska artister faktiskt fått sitt genombrott i tävlingen. Vad sägs om Agnes Carlsson, Darin, Danny Saucedo samt Eurovision song contest-vinnarna Måns Zelmerlöw och Loreen. För att nämna några.

Årets säsong börjar så sakteligen närma sig sitt slut. Inför kvällens fredagsfinal återstår endast fem deltagare, vilket innebär att idolerna har fått spendera många veckor tillsammans.

Under Idol-säsongen bor deltagarna tillsammans på hotell i centrala Stockholm. Eftersom de både bor och umgås med varandra dag ut och dag in är det kanske inte så konstigt att de kommer varandra nära.

Så är relationerna mellan Idol-deltagrana

Många av årets deltagare som Hänt talat med under säsongens gång har vid flertalet gånger sagt att gruppen är som en enda stor familj och att alla kommer bra överens.

Annons

Men har det alltid sett ut så? Självklart händer det att deltagarna går varandra på nerverna, vilket inte är så konstigt.

Dock verkar det ändå som att Idol-deltagarna, historiskt sett, verkat hålla sig ifrån att bråka med varandra.

Däremot har det hänt att idolerna gått i klinch med Idol-juryn. Bland annat sågade Madelief Termaten juryn efter att hon fick lämna tävlingen 2019.

– Jag vill bara säga att snälla juryn, sluta favorisera, sade hon i programmet.

Idol-Fredrik avslöjar sanningen om stämningen bakom kulisserna

Fredrik Lundman är en av deltagarna som är kvar i årets tävling. Såhär svarade han på frågan om man aldrig blir trött på varandra någon gång?

– Nej, inte i det här fallet i alla fall. Det är som jag sagt från början: Jag har blivit lite som en fadersfigur till alla, och sett till att hjälpa allihopa med min erfarenhet. Jag har jobbat med det här ganska länge och stått på scen och allt vad det innebär, säger han och fortsätter:

– Jag vill hjälpa alla andra så gott det går, så har jag alltid varit sedan födseln.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons