Lotta Engberg om sorgen efter frågan från Anders Lundin i Bingolotto

Lotta Engberg om sorgen

Lotta Engberg är sedan drygt ett år tillbaka sambo med sin stora kärlek Mikael Sandström.
Men i söndagens direktsändning av Bingolotto avslöjar programledaren att hon tidigare har varit väldigt olycklig i sitt liv.
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg
Slå på ljud

Lotta Engberg är sedan ett par år tillbaka programledare för Bingolotto tillsammans med Stefan Odelberg. Tillsammans styr de skutan för underhållningsprogrammet på söndagarna och har kommit att bli en populär duo i tv-rutan.

Bingolotto har funnits i hela 30 år och det var i oktober som programmet hade 30-års jubileum. Många tidigare programledare var på plats för att fira, bland andra Lasse Kronér, Rickard Olsson och Marie Serneholt.

Under söndagens direktsändning avslöjade Lotta Engberg en personlig detalj om sitt privatliv, nämligen att hon inte alltid har varit så lycklig som hon är nu.

Almenäs första ord efter operationen – bryter tystnaden

Anders Lundins uppträdande i Bingolotto kritiseras: ”Tragiskt”

I söndagens avsnitt var det den folkkära tv-profilen Anders Lundin, 63, som gästade Bingolotto-studion.

Under kvällen intervjuades han och sedan framförde han en sång, något som tittarna reagerade starkt på. På Bingolottos sociala medier-konton publicerades en bild från Anders framträdande, varpå produktionen ville att tv-tittarna skulle skriva sina åsikter om uppträdandet och musiken i programmet.

”Anders & Putte skakade loss på scen! Vad tyckte du om uppträdandet?”, skriver Bingolotto i inlägget.

I kommentarsfältet uttryckte flera tittare sitt missnöje i inlägget och menade på att musiken kan förbättras i programmet.

Underhållningen var en katastrof!! Det fattades bara en omgång av "huvud axlar knä och tå" så hade vi vart på riktig förskolenivå. Tragiskt”, hälsar en person.

”Väldigt synd att inte Lars Janson fick spela klart och utan att det ropades siffror samtidigt. Ni kunde hellre avbrutit detta nummer..”, skriver en annan besviken tittare.

Lotta Engberg bryter tystnaden om sorgen i Bingolotto

För drygt sex år sedan gick Lotta och ex-maken Patrik Ehlersson skilda vägar. De hade då varit tillsammans i 20 år innan de gemensamt bestämde sig för att begära ut skilsmässa.

Efter skilsmässan var det tydliga besked från Lotta när det kom till kärlekslivet, hon berättade då att hon ville vara singel ett tag och fokusera på sig själv.

Men förra året föll Lotta pladask för tv-profilen Mikael Sandström, som brukar gästa Nyhetsmorgon på TV4. Sedan dess har deras kärlekssaga fortsatt och sedan början av förra året är de sambos.

I söndagens avsnitt av Bingolotto gästade som tidigare nämnt Anders Lundin och innan han skulle framföra en låt frågade han Lotta om hon har varit riktigt lycklig någon gång i livet.

– Ja, gud ja, framförallt är jag väldigt lycklig.

Anders fortsätter sedan och frågar då om hon varit olycklig någon gång, varpå Lotta Engberg svarar med en sorgsen ton att hon varit olycklig tidigare.

– Jo, men det har jag ju varit.

Vad fint att Lotta Engberg mår bättre idag!

LÄS OCKSÅ: Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger bor inte tillsammans längre

LÄS OCKSÅ: Erika Persson om adhd-diagnosen – därför vill hon inte medicineras

FOTO: Tommy Hall/TT, Bingolotto/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN