Därför lämnar Cherrie plötsligt Så mycket bättre 2021 – efter tårarna

Cherrie försvinner från Så mycket bättre 2021

Mitt under lunchen reser sig Cherrie upp, går och kommer inte tillbaka.
Varför lämnade Cherrie Så mycket bättre 2021?
Nu svarar TV4 på frågan.

När det blev offentligt vilka artister som skulle medverka i Så mycket bättre 2021 så visade det sig att souldrottningen Cherrie, 30, var en av dem.

Cherries ord om sin medverkan i Så mycket bättre 2021

Cherrie, som egentligen heter Shiriihan Mohamed Abdulle, har tidigare berättat i TV4 Nyhetsmorgon om sina känslor kring att medverka i succéprogrammet.

– En av de finaste sakerna jag fick göra i sommar var Så mycket bättre-inspelningen. Det är en av de finaste musikaliska upplevelserna jag varit med om. Så det ska bli kul att se det, har Cherrie tidigare berättat för kanalen. Hon fortsatte:

– Jag kom väldigt nära många av dem. Det var verkligen så fint. Det var bara magiskt. Gråtfest, skrattfest och ja, allt.

Cherrie uppträdde på Allsång på Skansen

Cherrie.

FOTO: Christine Olsson/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Cherrie byts ut i Så mycket bättre 2021

Men i kommande avsnitt väljer Cherrie att resa på sig och lämna Så mycket bättre, efter en lunch fylld med tårar och varma känslor.

Hur kommer det sig att Cherrie lämnar Gotland redan efter femte avsnittet? Det är totalt åtta avsnitt av succén som kommer att visas i höst. Men tre av dem blir alltså utan Cherrie.

Avslöjar
Därför saknas Melissa Horn i Så mycket bättre

– Det är helt enkelt så programserien är uppbyggd numera, säger Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre 2021 till Hänt. Han fortsätter:

– Större delen av artisterna kommer och går under vår inspelningsperiod. Det är ett pussel som måste läggas men vår erfarenhet säger att det har tagits emot mycket positivt bland artisterna.

Konceptet har sett ut på så vis i flera säsonger nu. Men ändå verkar tv-tittarna inte riktigt vänja sig av vid det tidigare konceptet där alla artister var med hela säsongen och hade en varsin dag. Ny tid, nya tag!

Så mycket bättre 2021 sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Melissa Horns kända mamma Maritza Horn – här är musiken hon gjort

LÄS OCKSÅ: Andreas Mattsson och Anna Charlotta har två barn – orden om saknaden

FOTO: Pär Bäckstrand, TV4

SENASTE NYTT!