Första bilden på Phillipe Cohens restaurang Ted

Phillipe Cohen har granskats under sitt förhållande med Bianca Ingrosso.
Men efter uppbrottet står han nu på egna ben.
Här är första bilden på restaurangen Ted.

Under det senaste halvåret har spekulationerna kring relationen mellan multitalangen Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26. Sedan länge har de avföljt varandra på Instagram och inte en skymt har setts av paret tillsammans sedan slutet av sommaren.

När Phillipe även la ut sin lägenhet, som i princip låg i samma hus som Biancas, till försäljning var följarna säkra på att det svajade i kärleksrelationen mellan paret. Länge var både Bianca och Phillipe tysta kring ryktena som cirkulerade på sociala medier. Men för en tid sedan gick Bianca ut i en öppenhjärtig vlogg – och berättade att relationen var över.

LÄS MER: Bonde-Pelle om sanningen bakom uppbrottet med Karin

– Det som har hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat behålla privat. Det finns egentligen ingen anledning eller regel på att jag ska berätta det. Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, eftersom vi har gjort slut ett antal gånger, sa Bianca då.

Döper restaurangen efter nya familjemedlemmen

Trots separationen kan man dock inte beskylla Phillipe för att ha satt livet på paus. Snarare tvärtom. I slutet av förra året jublade hans följare i kommentarsfältet efter att han lagt upp en bild på en alldeles ny liten familjemedlem. Nämligen valpen Ted som idag är ett stående inslag i Phillipes Instagramflöde.

”Goaste killen jag vet”, skrev Phillipe nyligen på Instagram till en bild av den lilla valpen.

Att nytillskottet redan efter några veckor gjort stort intryck på Phillipe är tydligt. Några dagar efter att hunden Ted kommit till Phillipe avslöjade han nämligen att han startar en helt ny restaurang. Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan i centrala Stockholm och tanken är att den ska bli en ”kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss”.

Och namnet? Det är givetvis taget efter Phillipes nya ögonsten, Ted.

Första bilderna på Ted

Restaurangen kommer att öppnas redan i april i år men att få bord kan nog bli svårt ett bra tag framöver. Hur man bokar en tid på restaurangen är nämligen just nu en av de vanligaste frågorna i Phillipes kommentarsfält.

Nu ökar Phillipe följarnas intresse för öppnandet genom att lägga upp de första bilderna på hur han tänkt sig att lokalen ska se ut. Och visst ser den tjusig ut med sina USA-inspirerade bås och fräscha citrusträd.

Nu önskar vi på Hänt Phillipe stort lycka till med öppningen!

LÄS OCKSÅ: Unga mammor-Linn och Gabriel har gjort slut – egna orden

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelle om nya kärlekslyckan – efter uppbrottet från Karin

FOTO: Youtube/Instagram

Senaste nytt