LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprechts nya bilder på Instagram väcker starka reaktioner

29 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Filip Lamprecht
Filip Lamprecht har varit relativt frånvarande sedan vinsten i Let's dance 2021.
Men nu har modellen delat med sig av flera bilder på Instagram – och följarna jublar.
”Vacker”, skriver en följare.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Många känner nog igen Filip Lamprecht, 34, för hans medverkan i Let's dance i våras där han tog hem hela tävlingen tillsammans med dansaren Linn Hegdal. Han är även son till tv-profilen Kristin Kaspersen och ex-pojkvän till artisten Peg Parnevik.

Filip Lamprecht och Peg Parneviks uppbrott under Let's dance

Under Filips medverkan i Let's dance stormade det kring förhållandet mellan honom och Peg. Peg uttalade sig flera gånger om hur dåligt hon mådde under Filips deltagande i programmet och Filip tog henne i försvar och stöttade henne i intervjusammanhang. Men från en dag till en annan så hade det tagit slut mellan modellen och artisten.

Det är fortfarande inte helt tydligt varför Peg Parnevik och Filip Lamprecht gick skilda vägar men de verkar nu ha gått vidare på varsitt håll. Peg har till och med skaffat en ny pojkvän.

Under den turbulenta perioden har Filips mamma Kristin stöttat sonen hela vägen. Hon har umgåtts med honom regelbundet, åkt på resor ihop samt kommenterar ofta kärleksfullt på hans bilder på Instagram. Nu senast la hon ut en bild på honom på sin Instagram story och berättade hur stolt hon är över att vara Filips mamma.

”Min son! Så fin, insidan ut. Så stolt över honom!, skrev Kristin Kaspersen då.

Kristin Kaspersen delar en bild på sonen Filip Lamprecht

Starka reaktioner på Filip Lamprecht senaste modellbild

Sedan uppbrottet från Peg Parnevik och vinsten i Let's dance har Filip Lamprecht varit mer frånvarande än tidigare på sina sociala kanaler. Men efter sommaren är han tillbaka och visar nu upp bilder från sitt senaste modelljobb med H&M på Instagram.

Annons

Filip har delat med sig av fyra bilder och ber sina följare bestämma vilket klädval som är snyggast. I kommentarsfältet har mängder av följare sagt sitt. Det är även många andra som uppmärksammar hur stilig Filip Lamprecht är och hälsar att han ser väldigt bra ut!

”Så fina bilder”, hälsar en person.

”Snygg kille”, skriver en annan följare.

Även Filips kusin, Linn Berghagen, 26, har kommenterat bilden. Hon har lämnat ett par eld-emojis i kommentarsfältet, vilket kan tolkas som att hon tycker att Filip Lamprecht är het på bilderna.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Filip Lamprecht/Instagram

Annons