Alice Stenlöf raderar uttalandet om Chris Brown efter kritikstorm

Alice Stenlöf

Alice Stenlöf umgås gärna med världsstjärnor och i sin senaste vlogg berättar hon att hon har varit på en efterfest hemma hos artisten Chris Brown.
Fansen blev rejält upprörda över Alice uttalande – och nu har Youtube-profilen raderat uttalandet i videon.
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf
Slå på ljud

Alice Stenlöf, 25, blev känd för svenska folket efter sin vänskap och podd ihop med Bianca Ingrosso, 26. För drygt två år sedan lades podden ner då Alice och Bianca ville rädda sin vänskap.

Sedan dess har de inte umgåtts lika tätt som innan och Alice har börjat leva ett rejält fartfyllt liv. Sedan hon blev singel har hon börjat festa en hel del, och gör det gärna i sällskap av andra kända människor.

I Alice senaste vlogg på Youtube avslöjar hon att hon har varit på en efterfest hemma hos världsstjärnan Chris Brown. Detta var något som fick följarna att se rött.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Chris Brown dömd för misshandel

År 2009 var Rihanna och Chris Brown ett par. En kväll var de på väg hem från det årets Grammy-förfest. Efter en argumentation ska en upprörd Rihanna i frustration ha slagit till instrumentpanelen i Chris Browns bil. Det fick honom att bli rasande.

Chris bromsade då in och försökte putta ut Rihanna från bilen, i farten. När han misslyckades med det började han istället slå henne. Chris Brown dömdes senare för misshandel.

Många tidigare fans har sedan domen valt att ta avstånd från Chris Brown, men Alice Stenlöf verkar inte tillhöra den gruppen. I sin senaste vlogg berättar hon stolt om att hon hamnat i en taxi där chauffören hade erbjudit henne och hennes vänner att få skjuts hem till Chris Brown på en efterfest.

Följarna rasar mot Alice Stenlöf

Sagt och gjort, så tackade Alice och hennes vänner ja till att gå på festen.

– Han ba ”jag älskar din klänning” och jag ba ”jag älskar din musik”. Skittrevlig kille som bara ville dansa och sjunga. Han är precis som man tror att han är, säger Alice i vloggen.

Alice Stenlöfs kommentar om världsstjärnan var dock inget som uppskattades av hennes följare.

”Glorifiera inte Chris Brown, för jag antar att du inte står bakom det han har gjort. Ingen storytime som kommer imponera på de som är pålästa om hans agerande iaf, tänk till nästa gång”, skriver en följare.

”Chris Brown. Inget att skryta med”, hälsar en annan.

”Vadå ni VILLE festa med en kvinnomisshandlare?”, anser en tredje.

Det hela har nu lett till att Alice Stenlöf har valt att ta bort den delen av vloggen. Hon har dock varken svarat på kritiken eller uttalat sig om händelsen.

LÄS OCKSÅ: HEMLIG Magnus Hedbergs lyxiga liv utanför Lyxfällan

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Sigrid Bernsons verkliga relation till Robins föräldrar

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Thaddaeus McAdams/Shutterstock

FRÅN FÖRSTASIDAN