Idol 2023 marknadsföring banner

5 saker om Kishti Tomitas 20 år yngre pojkvän Souleymane Toure

25 aug, 2021 
Kishti Tomita lever idag med sin 20 år yngre pojkvän Souleymane Toure.
De har varit gifta, men skilt sig och är alltså idag ett ogift par.
Vem är egentligen Souleymane?
Annons
Möt Idols nya jurymedlem – Katia Mosally
Möt Idols nya jurymedlem – Katia Mosally

Idoljurymedlemmen Kishti Tomita, 57, gifte sig första gången 1987 med it-utvecklaren Kristen Dean. Det äktenskapet höll i knappt ett år. Andra gången hon gifte sig var år 1988 med Ulf Danielson, en relation som sträckte sig till 1993. Kishtis tredje äktenskap, med aikidomästaren Takeji Tomita, höll lite längre. De var gifta från 1999 till 2007.

Fjärde äktenskapet, och kanske sista, inleddes år 2012 med Kishtis nuvarande pojkvän Souleymane Toure. Dock skilde de sig år 2017, men efter ett tag hittade de tillbaka till varandra och är idag ett ogift par.

Frågan är, vem är Souleymane?

Hur gammal är Kishti Tomitas pojkvän Souleymane Toure och var bor han?

Souleymane Toure föddes den 18 september år 1983 och är idag 37 år gammal. Han är född och uppvuxen i Senegal, men bor idag tillsammans med Kishti i Stockholm, Sverige.

Så träffades Kishti Tomita och 20 år yngre pojkvännen Souleymane Toure

Kishti och Souleymane har levt ihop sedan år 2011. Men första gången de sågs var i Souleymanes hemland Senegal. Kishti höll nämligen kurser i röstmeditation och afrikansk sång där, och tack vare gemensamma vänner lärde de känna varandra online.

Annons

Innan de träffades första gången hade de bara pratat i telefon. Men Kishti blev kär innan första dejten, i Souleymanes röst och hjärta.

Hur lång är Souleymane Toure?

Kishti Tomita är inte en av våra längsta kändisar i Sverige. Hon är 154 centimeter lång, något som framförallt blev påtagligt när hon skulle träffa sin älskling Souleymane för första gången.

– Jättespännande. Han är två meter lång och jag är bara 154 centimeter. Innan gick jag och köpte de högsta platåskor man kan hitta, så han inte skulle få ont i ryggen på vår första dejt, har Kishti tidigare berättat i en intervju med Hälsoliv. Hon fortsatte:

–. Jag satte på mig dem i 40 graders värme, när jag klev ut från flygplatsen.

SOULEYMANE OCH KISHTI PÅ RÖDA MaTTAN
Souleymane och Kishti på Svenska hjältar-galan 2019.

Vad heter Souleymane Toure på Instagram?

Kishti Tomita är mycket aktiv på sociala medier, något som hon inte har gemensamt med sin pojkvän. Souleymane har ett Instagram-konto, och det är öppet. Men där finns endast en bild. På den sociala plattformen heter han souley324 och har runt 200 följare.

Kishtis pojkvän Soulmane på Instagram
Souleymane.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT

Annons