ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Levins avslöjande om intima stunderna med Izabella på Farmen 2022

31 jan, 2022 
Farmen-Levin i bakåtvänd keps och blommönstrad t-shirt.
Levin och Izabella är några av de deltagare som det florerat kärleksrykten kring i årets säsong av Farmen.
Nu avslöjar Levin de intima stunderna som han och Izabella delade.
Läs allt här!
Annons
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna FarmenBrand logo
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna Farmen

Det populära tv-programmet Farmen 2022 hade säsongspremiär i början av året och vi är nu några veckor in i den redan dramatiska säsongen.

Alexander Segerström, 30, som blev den första deltagaren att åka ut i tinget, har berättat om allt ifrån hångel till mysiga kvällar på hökullen. Han var också insyltad i det stora bråket som kulminerade i att deltagaren Prins Wendel, 60, gav en tårfylld ursäkt till några andra deltagareFarmen. Ja, det är ett litet axplock av allt som hänt!

Men det är inte bara deltagarna som rört runt i grytan under den här säsongen. Produktionen har faktiskt genomfört en del spänningshöjande speländringar...

Romansryktet mellan deltagarna Levin och Izabella på Farmen 2022

Men det är inte det vi ska prata om nu. En av deltagarna, som faktiskt stått i centrum senaste veckan då han var utsedd till storbonde av tidigare nämnda Alexander, är Levin Larsson, 31.

Annons

Levin fick snabbt upp ögonen för Izabella Andersson Acimovic, 28, inne på farmen. De båda har bekräftat för Hänt tidigare att de trivdes i varandras sällskap och att de faktiskt har träffats även efter det att inspelningen avslutades.

– Alla känslor, både positiva och negativa, blir ju så mycket starkare där inne liksom. Vi hade väl vår lilla grej där inne och fann varandra, sade Levin i en tidigare intervju där han bekräftade romansen med Bella.

I denna veckan av Farmen 2022 befinner sig Bella fortfarande på Torpet. Där är hon tillsammans med de andra deltagarna Abel, Monika, Victoria och Beatrice.
I denna veckan av Farmen 2022 befinner sig Bella fortfarande på Torpet. Där är hon tillsammans med de andra deltagarna Abel, Monika, Victoria och Beatrice.

Farmen-Levins nya avslöjande om intima stunderna med Izabella

Men var är vi nu då? Jo, denna vecka är ju Izabella fortfarande på Torpet, alltså det stället där deltagarna numera kan vinna amuletter som kan ge dem fördelar i tävlingen.

Hänt pratade med Levin igen för att fråga lite om känslorna inför Bellas återvändo till Farmen efter vistelsen på Torpet. Var det ett kärt återseende?

Annons

– Jag blev jätteglad, det var skitroligt att träffa henne igen. Jag kände med en gång att jag fick mer energi, att de tunga dagarna var förbi, säger han och fortsätter med att berätta om hur frånvaron hade påverkat deras relation positivt.

– Vi fann varandra igen när hon kom tillbaka. Då hade vi varit ifrån varandra i några veckor, båda hade hunnit fundera och vi hade saknat varandra. Det blev som en nytändning mellan mig och Bella.

Och nytändning blev det absolut. Levin avslöjade en detalj för oss, som tittarna ännu inte fått se, då Bella inte återvänt till farmen ännu. Han berättade nämligen om deras intima stunder inne på Farmen 2022.

– Vi hade saknat varandra och uppskattade varandras sällskap mer. Vi fick en nystart och började ju dela säng och så där. Vi blev mer och mer intima. Började mysa mer och hänga med varandra på ett annat sätt, säger han.

Hur relationen dem emellan utvecklas återstår att se, men vi tolkar på Levin som att de verkligen blommade upp romantiska känslor!

FOTO: TV4

Annons