Så är nya reglerna i Farmen 2022 – fördelen för deltagare som åkt ut

anna brolin Farmen

Programmet Farmen 2022 är tillbaka i rutan men med en hel del förändringar.
Här kan du läsa om de nya reglerna som deltagarna måste följa på gården och Torpet!

Den 9e januari drog en ny säsong av Farmen igång på TV4. I ännu en säsong ska tittarna alltså få följa 17 deltagare som tagit sig an utmaningen att leva som bönder gjorde på 1800-talet.

Deltagarna känner inte varandra men ska bo tillsammans på en gård och leva ett liv utan tillgång till varken sociala medier eller mat och el.

Därför känner du igen Kalle i Farmen

Anna Brolins ord om Farmen 2022

Precis som förra året är det Anna Brolin, 41, som leder programmet. Hon är riktigt peppad inför detta år och vid sin sida har hon Hans Wincent, som delar ut uppdragen till deltagarna på gården.

– Känns väldigt kul att vara tillbaka med en ny säsong av Farmen, framförallt då den utkommer under ett jubileumsår som i år, säger Anna Brolin och fortsätter:

– Vi har en spännande blandning av deltagare i årets upplaga som bjuder på härliga intriger, dramatik och en massa skratt.

Hans Wincent och Anna Brolin
FOTO: Jakob Dahlström/TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya regler i Farmen 2022

Farmen har nu visats på tv i 20 år och även om konceptet är samma så ändras lite olika moment för varje år.

Hur ser det ut denna säsong? Jo, en stor förändring har skett inför Farmen 2022. Deltagarna som tävlar i år får nämligen veta att det längre inte är någon nackdel att hamna på det ökända Torpet, utan tvärtom. I Farmen 2022 är det en fördel att vara på Torpet. Orsaken till det är att deltagarna där kommer kunna samla in amuletter. Och som alla Farmen-fans har koll på, så krävs det amuletter för att vinna hela Farmen.

Med andra ord kommer deltagarna inte längre att undvika att hamna på Torpet, utan istället vilja hamna där – vilken tvist!

Vinstsumman ligger som vanligt på en halv miljon kronor.

Farmen sänds måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar klockan 19.30 på TV4, samt på söndagar klockan 20.00. Programmet finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Izabella Andersson Acimovic i Farmen 2022

LÄS OCKSÅ: Daniel Tholéns nya liv efter Farmen 2021 – så spenderade han pengarna

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

SENASTE NYTT!