Daniel Tholéns nya liv efter Farmen 2021 – så spenderade han pengarna

Daniel Tholén

TV4
Daniel Tholén blev den senaste personen att ta hem titeln om årets farmare i årets säsong av Farmen. Nu berättar han för Hänt om vinstpengarna och hur livet förändrats efter sin medverkan: ”Alla vänder sig om”
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?
Slå på ljud

Tidigare i år kammade Daniel Tholén hem vinsten i TV4:s Farmen. Sedan dess har han levt utanför rampljuset men hoppas nu på att göra en comeback hemma i tv-sofforna. Dessutom berättar han exklusivt för Hänt hur livet har förändrats efter Farmen och vad han egentligen gjorde för vinstpengarna.

Daniel Tholén vinnare av Farmen 2021

Det var inte bara deltagarna som var nya i årets säsong av Farmen. Det var även första gången vi fick se Anna Brolin axla rollen som programledare i realityserien. Efter fyra veckors tävlande möttes finalisterna Linnea Klaar och Daniel Tholén i en duell och efter kampens slut stod Daniel kvar som årets farmare.

– Jag vann. Det är så jäkla galet och det är så jäkla mycket känslor, jag har verkligen bitit ihop hela säsongen. Jag har följt min ”gameplay” att inte försöka reta upp mig på folk i huset, försökt att inte störa mig på smågrejer och hamna i konflikter och bara ta mig igenom på mitt sätt. Och så räckte det hela vägen… Jag vann, sa Daniel i samband med vinsten.

Nu berättar Daniel Tholén för Hänt att livet inte har blivit sig självt igen efter sin medverkan.

– Det har förändrats på alla sätt och vis. Men främst så blir man igenkänd överallt. Det går knappt att gå på restaurang utan att alla vänder sig om, säger Daniel.

Daniel Tholéns framtidsplaner i tv efter vinsten i Farmen 2021

Daniel förklarar också att han hoppas att hans medverkan i Farmen ska skapa möjligheter att slå igenom i tv-branschen.

Farmen-vinnaren satsar just nu helhjärtat på Youtube, där han har valt att rikta in sig på hemmafixar-konceptet. Daniel är nämligen hantverkare i grunden och har en stor erfarenhet inom byggbranschen.

– Jag lägger mycket tid att skapa eget filmaterial för Youtube på den kanalen jag nyss har startat. För framtiden hoppas jag kunna skapa något som är mer inbjudande till att lära sig göra saker själv. Jag tycker att det saknas både i tv och på Youtube idag, säger Daniel.

Så spenderade Daniel Tholén vinstpengarna efter Farmen

Daniel vann dock inte bara äran i Farmen, han fick dessutom ta hem en saftig vinstsumma på en halv miljon kronor. Nu berättar han vad som egentligen hände med pengarna.

– Den supertråkiga sanningen är ju att det kostar att vara med i fyra veckor, framförallt som egenföretagare. Sedan ska ju också skattemyndigheten ha sin del, men jag har stoppat undan lite så jag och sönerna ska kunna komma iväg på en resa iallafall när restriktionerna lättar, berättar Daniel Tholén.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Malin visar upp nya kärleken – efter svåra tragedin

LÄS OCKSÅ: Farmen-Daniel Tholéns okända relation till Sara Varga

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN