Farmen-Malin visar upp nya kärleken – efter svåra tragedin

Farmen-Malins nya pojkvän

Farmen-deltagaren Malin Nyman har hittat kärleken igen. Nu visar hon upp sin nya kärlek!
Slå på ljud

Malin Nyman, 27, från Hofors gjorde succé när hon deltog i årets upplaga av Farmen. På bästa sändningstid i TV4 blev hon snabbt en favorit bland tittarna och även deltagarna med sitt härliga skratt och stora leende.

Men sanningen är att Malin har en mycket tung tragedi i ryggen. För bara fem år sedan förlorade hon sin dåvarande pojkvän i en svår olycka. I en tidigare intervju med Hänt talade hon ut om tragedin.

Den dåvarande pojkvännen körde motorcykel medan Malin körde en bil bakom honom. Hon vittnar om att han tappade kontrollen över motorcykeln och flög ut på åkern, och hans liv gick inte att rädda.

”Han dog i min famn”

– Han dog i min famn, berättade hon för Hänt.

LÄS MER: Dag Tolstoy om nya livet efter Farmen – avslöjar framtidsplanen i tv
NU GRATIS

Att gå vidare efter en sådan svår händelse är näst intill omöjligt och det var en kamp för henne att landa i allt.

– Klockan stannar inte när någon dör, klockan tickar vidare. Livet består av vardag. Den måste man förr eller senare komma tillbaka till, säger hon i intervjun.

Malin Nyman vittnar om att händelsen satt sina spår och att hon förändrats av det hela. Hon var i 22-årsåldern när olyckan hände och det har präglat henne som person.

LÄS MER: Farmen-Richards gravidlycka med 18 år yngre hustrun Tova

– Jag har blivit mer tacksam för livet. Jag var glad förut, men nu är jag glad för det minsta lilla. Jag vet ju att det kan ta slut precis när som helst.

Under förra sommaren deltog hon i inspelningarna av Farmen 2021 och det blev många veckor på den enkla gården för Malin som tog sig hela vägen fram till finalvecka. Resan tog dock slut precis före finalen och Malin åkte ut som fyra. Istället tog sig Daniel Tholén och Linnéa Klaar till final där slutligen Daniel vann.

Malin Nymans första bild på nya pojkvännen

Malin Nyman verkar dock ha kommit över att ha snubblat på mållinjen i tävlingen, för bara två veckor efter finalen strålar hon nämligen av glädje på sin Instagram. Och vid sin sida har hon en man som onekligen verkar vara hennes pojkvän.

”Kärleken ändå. Bästa känslan i världen. Värd att hyllas varje dag. Du är värd att hyllas varje dag”, skriver Malin med ett hjärta.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I inlägget har hon lagt upp två bilder tillsammans med en leende man som hon kramar och pussar på kinden.

I kommentarsfältet har stödet trillat in och det är fyllt med hjärtan från olika personer som gläds åt kärleken i Malins liv.

Stort grattis önskar även vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleines agerande efter Sofias förlossning

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrink om okända otroheten – nu berättar han

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!