TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Farmen-Daniel Tholéns okända relation till Sara Varga

04 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Daniel Tholén & Sara Varga
Farmen-vinnaren Daniel Tholén blev under sin säsong väldigt omtyckt av de andra deltagarna, men det är inte bara där han har gjort ett gott intryck.
Nu visar det sig att han även har en okänd relation till artisten Sara Varga.
”En helt fantastisk kväll”, skriver Daniel om kvällen tillsammans med artisten.
Annons
7 svenska kändisars otippade jobb - innan de blev kändaBrand logo
7 svenska kändisars otippade jobb - innan de blev kända

Bara några veckor har gått sedan Daniel Tholén stod som årets vinnare i Farmen 2021. Glädjen var enorm och på Instagram kunde man se honom fira med flera av de andra deltagarna som bara var glada för hans skull.

Men på senaste tiden har man även sett honom spendera tid med artisten och låtskrivaren Sara Varga. Nu skriver de om den fina kvällen de hade tillsammans.

Farmen-Daniels okända relation till Sara Varga

De som följer Sara på Instagram vet att hon håller på med konst, och då och då brukar hon även bjuda in kända profiler till att komma och måla med henne. Under tidens gång har hon fått gäster som bland annat The mamas och Arvingarna, och senaste gången var det ingen annan än just Daniel. På båda deras Instagram kunde man läsa om den lyckade kvällen.

”Kvällen till ära gästade fina Daniel, en man med många talanger, som tvivlade på sin konstnärliga förmåga. Helt i onödan! Blev ju ett superfint hjärta. Väldigt fin person! Blev djupa, intressanta och ärliga samtal om livet!”, skriver Sara under en bild på Daniel och hans fina konstverk.

Annons

Avslöjar att de vill ses igen

Och det verkar inte bara vara Sara som tycker att kvällen blev lyckad. Om Daniel själv fick bestämma skulle han nämligen gärna komma tillbaka någon gång.

”Tack fina Sara för en helt fantastisk kväll med härliga samtal och trevligt sällskap. Tack för att du pushade och trodde på mina konstnärliga talanger. Jag kommer gärna tillbaka någon mer gång och gästar din mysiga hörna”, skriver han under Saras bild.

Men även på sin egna Instagram väljer han att berätta om den mysiga kvällen:

”En helt fantastisk kväll med härliga samtal om livet och god mat. Det blev till och med en tavla till slut också. Tack Sara för att du pushade mig och kom med goda råd i mitt målande. En magisk kväll!”

Annons