Daniel Tholéns kärleksförklaring till Linnéa Klaar efter Farmen 2021

Daniel Tholén & Linnéa Klaar

Daniel Tholén och Linnea Klaar stod tillsammans i finalen av Farmen 2021.
Nu berättar Daniel om de starka känslorna han känner för Linnea.
”Älskar dig”, skriver han.

Årets säsong av Farmen är äntligen avgjord, och den spelare som till slut stod som vinnare av det populära programmet är Daniel Tholén. I programmet berättar han om den stora glädjen.

– Jag vann! Det är så jäkla galet och det är så mycket känslor. Jag har verkligen bitit ihop hela hela säsongen. Jag har liksom följt min spelplan och försökt att inte reta mig på folk i huset. Att inte störa mig på små grejer och hamna i konflikter utan bara ta mig igenom på mitt sätt, och så bara räckte det hela vägen. Jag vann!, säger han med tårar i ögonen.

Den person han mötte i finalen var ingen annan än Linnéa Klaar, och så fort han ropades ut som vinnare var han snabb med att ge henne en kram. Nu berättar Daniel om de starka känslorna för Linnéa.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linnéas starka ord om Daniel

Det var i samband med finalen som Linnéa valde att skriva en text på Instagram om den otroliga sommaren hon och de andra deltagarna fått vara med om. Och i texten nämnde hon även Daniel och deras fina relation.

LÄS MER: Så gick det sen för Farmen-deltagarna – tittarfavoritens barnbesked efter finalen

”Aldrig i mitt liv trodde jag att just jag skulle stå på tinggolvet i finalen, 10 veckor efter att jag satte min fot på gården första gången. Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle få uppleva varenda dag på hela säsongen, varenda twist och varenda människa. Jag är så ofantligt tacksam över min upplevelse, alla människor som är i mitt liv för att stanna och allt jag lärt mig om livet”, skriver hon och fortsätter:

”Det fanns enbart stolthet och glädje i mig när Daniel kramade om mig efter sin vinst. Otrolig stolthet över min egen resa och absolut total glädje över att människan bredvid mig äntligen nådde sitt mål. Han förtjänar allt i hela världen, en av de absolut vackraste människorna jag någonsin mött. Det är så vackert att jag i denna sekund sitter bredvid honom i soffan och får dela det här med honom. Igen. Jag går inte från den här sommaren som en förlorare. Jag har vunnit så mycket.”

Daniels kärleksförklaring till Linnéa

Och i kommentarsfältet skriver även Daniel Tholén om sina känslor för Linnéa Klaar och tacksamheten över den fina relation som de har fått.

”Du är så otroligt vacker på både utsidan och insidan. Du kommer för alltid stå mig nära. Så tacksam för att jag fick dela den här sommaren och upplevelsen med just dig! 10 hela veckor ihop med dig och att det var just vi som stod där på golvet ikväll. Älskar dig”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Kaoset efter vinsten i Farmen 2021 – som tittarna inte fick se

LÄS OCKSÅ: Efter romansryktet och bråket i Farmen - här återförenas Daniel och Karin

Senaste nytt