LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Dottern Emilie om Petter Stordalens nya flickvän Märta Elander Wistén

11 jan, 2021 
Petter Stordalen och Märta
För ett halvår sedan avslöjade Petter Stordalen att han hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från Gunhild.
Nu berättar dottern Emelie för första gången vad hon egentligen tycker om pappans nya flickvän Märta Elander Wistén – som är ett år äldre än hon själv.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Hotellmagnaten Petter Stordalen, 58, gifte sig med Gunhild Stordalen, 41, 2010. Utåt sett såg paret ut att ha en väldigt stark relation och därför kom det som en chock för många när de 2019 meddelade att de bestämt sig för att skiljas.

”För att undvika rykten och spekulation väljer vi att vara öppna om att vi flyttar från varandra i mitten av november”, skrev Petter och Gunhild i ett gemensamt uttalande då.

De forna makarna var tydliga med att de trots skilsmässan är goda vänner och att de kommer stötta varandra genom allt, livet ut.

Gunhilds nya liv efter skilsmässan

Sedan nyheten om skilsmässan offentliggjordes har mycket hänt i ex-makarnas liv. Gunhild Stordalen har bland annat skaffat en ny hund och fokuserat på att förbättra sin hälsa.

År 2014 diagnosticerades Gunhild med den allvarliga sjukdomen systemisk skleros och hennes mående har sedan dess gått upp och ner. I höstas meddelade Gunhild att läget numera är under kontroll.

Annons

– Jag har inte känt mig så frisk sedan början av 2000-talet, sa hon i en intervju med tidningen Tara då.

Petter Stordalens kärlekslycka – nya flickvännen Märta

I somras berättade Petter Stordalen att han hittat kärleken på nytt i den svenska före detta elitryttarinnan Märta Elander Wistén, 30.

– Vi har det helt fantastiskt tillsammans, sa Petter Stordalen till VG i samband med avslöjandet.

Ex-hustrun Gunhild är väldigt glad för Petters skull och önskar det nyförälskade paret all lycka.

– Jag har inte träffat Märta än men jag har hört så mycket bra om henne och jag ser fram emot att lära känna henne, sa Gunhild Stordalen till samma tidning vid tillfället.

Emilie Stordalen om Märta Elander Wistén

Nu väljer ännu en person i Petters närhet att uttala sig om kärlekslyckan. Den här gången är det ingen mindre än hans dotter Emilie Stordalen, 29, som lättar på hjärtat.

Emelie förlovade sig med Allingsås-killen Jens Bredberg, 36, i somras och verkar vara väldigt glad över att även pappa Petter har någon vid sin sida.

Annons

– Vi gillar svenskar i familjen. Det är fantastiskt att Märta har blivit en del av familjen, säger hon i en intervju med Verdens Gang.

Så är relationen till pappans flickvän

Den rådande pandemin har ställt till det för många människor ekonomiskt. Även för miljardären Petter har förändringen varit märkbar.

Dottern Emilie Stordalen är tacksam över att pappan haft någonting annat att fokusera på under den här perioden.

– Det är bra att pappa har haft en person han tycker om nu när det har varit så tufft. Vi har lärt känna varandra och Märta är väldigt söt och trevlig, säger hon till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, HENRIK ISAKSSON/TT

Annons