LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emilie Stordalen har förlovat sig med Jens Bredberg

16 jul, 2020 
Petter och Gunhild Stordalen
Petter Stordalen har hittat kärleken på nytt i Märta Elander Wistén, ett halvår efter skilsmässan från Gunhild.
Nu avslöjar Petter att han inte är den enda i familjen som är nyförälskad.
Dottern Emelie Stordalen har nämligen förlovat sig med sin svenske pojkvän Jens Bredberg.
Annons
Allt om Petter StordalenBrand logo
Allt om Petter Stordalen

Hotellmagnaten Petter Stordalen, 57, gifte sig med Gunhild Stordalen, 41, 2010. Fyra år efter bröllopet tog livet en drastisk vändning när Gunhild insjuknade i den allvarliga autoimmuna sjukdomen systemisk skleros. Sedan dess har Gunhild legat inne på sjukhus i omgångar och hennes hälsotillstånd har gått upp och ner.

Petter har funnits vid Gunhilds sida i vått och torrt, men den tuffa tiden satte sina spår på relationen. I november 2019 avslöjade ex-makarna att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

– Jag vet att det är många som har svårt att begripa hur vi som var så bra tillsammans inte klarade det. Men samtidigt måste man förstå att en tillvaro där en är sjuk hela tiden innebär extremt stora påfrestningar, sa Gunhild i en intervju med Femina i april.

Petter Stordalens nya flickvän

Tidigare i juli avslöjade Petter Stordalen att han hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från Gunhild. Det är den svenska före detta elitryttarinnan Märta Elander Wistén, 30, som tagit honom med storm.

Annons

Märta befann sig i Petters hemstad Oslo när landet stängde ner på grund av den rådande pandemin. Detta gjorde att de fick väldigt mycket tid för varandra.

– Vi har det helt fantastiskt tillsammans, säger Petter Stordalen i en intervju med VG.

Gunhild om ex-makens lycka

Gunhild och Petter Stordalen är fortsatt goda vänner efter skilsmässan i vintras. Ex-hustrun är väldigt glad att Petter har hittat en ny kvinna att dela livet med och hon önskar dem allt gott.

– Jag ser fram emot att lära känna henne, säger Gunhild Stordalen till den norska tidningen.

Den senaste tiden har Gunhild uppdaterat sitt Instagram-konto flitigt och det verkar som att hon håller sig sysselsatt. Just nu njuter hon av att ha semester tillsammans med familj och vänner.

Emilie Stordalen har förlovat sig

Petter Stordalen är pappa till dottern Emilie Stordalen, 28, och sönerna Henrik Stordalen, 26 och Jakob Stordalen, 23, som han har tillsammans med ex-hustrun Ingrid Stordalen.

2019 blev det känt att dottern Emelie träffat kärleken i Jens Bredberg, 36, som är uppvuxen i Alingsås men bor i Norge sedan 15 år tillbaka. I ett inlägg på Instagram avslöjar Petter nu den stora familjelyckan – Jens Bredberg och Emelie Stordalen har förlovat sig.

”Jag har kallat dig min svärson länge. Äntligen har du också friat. Emilie hade inte kunnat hitta en bättre man än du, Jens. Grattis till er båda!”, skriver Petter Stordalen intill en bild på paret.

FOTO: Vidar Ruud/TT, Fredrik Hagen/TT

Annons