LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petter Stordalens offentliga ord till ex-hustrun Gunhild

09 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Gunhild och Petter Stordalen
Under gårdagen blev det klart att Gunhild Stordalen får en ledarroll på FN Food Systems Summit, och någon som var snabb med att kommentera händelsen var hotellmagnaten Petter Stordalen.
I ett inlägg på Instagram hyllar han nu sin tidigare hustru.
”Fantastisk”, skriver han.
Annons
Allt om Gunhild StordalenBrand logo
Allt om Gunhild Stordalen

Gunhild Stordalen och Petter Stordalen har länge varit känt som ett riktigt ”power couple”, och därför var det många som blev både förvånade och en aning ledsna när de i november förra året gick ut med att de bestämt sig för att gå skilda vägar efter 14 år tillsammans.

Under deras tid tillsammans har de stått inför många utmaningar. Tillsammans har de bland annat kämpat mot Gunhilds sjukdom systemisk skleros, som hon fick år 2014, och har vid flera tillfällen stått sida vid sida när hon genomgått alternativa och riskfyllda behandlingar. Sjukdomstiden har med andra ord varit tuff för paret, och trots att kärleken mellan dem alltid har varit stark har den tunga kampen slitit på relationen.

Utöver sjukdomskampen har båda även väldigt krävande jobb, och bara några dagar före att separationen blev offentlig gjorde Petter flera intervjuer där han pratade om att framgångarna bland annat lett till att han fått mindre tid tillsammans med sin hustru.

Annons

– Något av det man mister då, det är det vi hade i början: Tid tillsammans. Hon var alltid med mig på resa, jag var alltid med henne. Så blev Gunhilds marknad världen och hon visste att om hon skulle realisera de saker hon drömde om, så kunde hon inte göra det från Oslo eller Stockholm, sa han då i en intervju med Expressen.

Starka ord till exfrun Gunhild

Men trots att kärlekshistorien kanske inte fick det slut de hoppats på har de idag en fin relation till varandra, och så sent som igår ägnade hotellägaren ett helt inlägg på Instagram åt att hylla sin tidigare fru. Det var efter att det blivit klart att Gunhild får en ledarroll på FN Food Systems Summit som han intill en bild på henne skrev:

”En fantastisk nyhet! Idag blev det klart att Gunhild officiellt har utsetts av FN: s biträdande generalsekreterare för att ta en av de mest centrala rollerna inför och under FN:s toppmöte om livsmedelssäkerhet nästa höst. Knappt några norrmän utanför politiken har uppnått en liknande ställning, och jag kunde inte ha varit mer stolt och glad för Gunhilds och hennes fantastiska team i EAT. Grattis!”

Och i kommentarsfältet är det fullt av gratulationer och hälsningar till Gunhild.

”Grattis till dig Du är så fin …Och duktig. Så fin o stolt”, skriver en följare.

”Wow! Ett stort grattis. Gud välsignar dig!”, skriver en annan.

FOTO: Fredrik Haagen/TT 

Annons