Carola avslöjar familjelyckan med Amadeus – stora glädjebeskedet: “Så kul”

Carola Häggkvist i blå sidenklänning. Amadeus Sögaard i vit t-shirt och grå skjorta.

Carola Häggkvist delar ofta och generöst med sig av händelser i vardagen med familjen.
Nu kommer Carola med glädjande familjenyheter gällande sonen Amadeus.
Läs allt här!
0:30

Efter reklamen: Så långa är årets deltagare av Stjärnorna på slottet

(0:30)

Sångfågeln Carola Häggkvists, 55, musikkarriär har nog de flesta svenskar koll på. Många har nog dansat till, eller kanske till och med stängt nattklubbens schlagergolv, med något av hennes vinnarbidrag från Melodifestivalen; Främling, Fångad av en stormvind eller Evighet.

Men hur ser Carolas kärleks- och familjeliv ut? Under 90-talet var stjärnan gift med norska Runar Sögaard, 54, som även är far till hennes äldsta barn; sonen Amadeus Sögaard, 24.

Nu kommer Carola med glädjande familjenyheter gällande sonen Amadeus.

Anders Engbergs stora ilska – Perrelli om konflikten

Amadeus ord till Carola Häggkvist och Runar Sögaard efter bråken

Sonen Amadeus Sögaard växte upp i rampljuset under föräldrarnas stormiga skilsmässa. Nu går han i mammas fotspår och satsar på en karriär inom musiken. Förutom artisteriet har han även en framgångsrik karriär som fotbollsspelare sedan flera år tillbaka.

I slutet på förra året debuterade sonen med en låt som handlar om just hur det är att växa upp och slitas mellan två föräldrar. Föräldrarna har svårt att umgås idag och relationen mellan de två är obefintlig.

Den unga profilen Amadeus gästade tv-programmet Malou efter tio i december för att prata om låtsläppet. Programledaren Malou von Sivers, 69, frågar då om han varit arg på sina föräldrar. Då blev svaret ja.

– För mig är det ofattbart att de någon gång ens levt tillsammans, jag tänker ”Va? Hur kan ni ha varit ihop?”, de är så pass olika på så många sätt, men samtidigt har de många likheter, jag tror många känner igen sig i det, sade Amadeus till Malou under intervjun.

Amadeus berättade om hur han drabbades av föräldrarnas offentliga skilsmässa i Malou efter tio.

Amadeus berättade om hur han drabbades av föräldrarnas offentliga skilsmässa i Malou efter tio.

FOTO: TV4

David Lagercrantz om relationen till Carola Häggkvist efter Stjärnorna på slottet

Se klippet här!

Carola avslöjar familjelyckan med Amadeus – berättar om glädjen: “Så kul”

Den 24-åriga fotbollsspelaren och artisten är sedan några år tillbaka tillsammans med jämngamla flickvännen Matilda Linderoth, 24. Något som mamma Carola tidigare uttryckt stor glädje över, då hon tycker att parets relation är vacker.

Carola bor tillsammans dottern Zoe Häggkvist, 13, i Steninge slottsby. Amadeus är inte folkbokförd där, men i ett glädjande inlägg på Instagram avslöjar Carola att han nu är hos henne och skriver ny musik.

Det är alltid en skön frid och ro som sänker sig när Amadeus är i huset. Love love love. Här jobbar han på några nya låtar som låter helt outstanding bra! Nya sounds”, skriver hon intill ett bildspel från hemmet, där hon också stolt visar upp lyckan med sonen.

Så kul att spela minipingis med sonen också! Nästan lika bra som sin mor.. nej då han vann, (med 2 poäng). Snart är det dags att krypa till kojs..”, fortsätter hon och avslutar sedan med att berätta att hon snart ska åka söderut för samhällstjänst.

Vi gissar att hon syftar på ekonomiska och samhällsviktiga medel för hjälpa människor som flyr undan kriget i Ukraina. Under insamlingsgalan Sverige samlas och hjälper bidrog hon med sång och menade då på att hennes hjärta och hennes medmänsklighet ville göra mer. Så fint!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Pernilla Thelaus PETH

SENASTE NYTT!