Bonde-Backis avslöjar detaljer om sitt okända förflutna – bilden visar

Bonden Mikael Backstulid har en grön skjorta.

Backis hittade kärleken i Evelina under Bonde söker fru 2021. Nu delar han med sig av känslosamma minnen från barndomen.
– Låter bilden tala för sig själv, skriver han.
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen
0:36

Efter reklamen: Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

(0:36)

Slå på ljud

I höst har Bonde söker fru 2022 premiär. Och givetvis leds programmet av Linda Lindorff, 50, som kommer hjälpa bönderna att hitta den stora kärleken. När Hänt pratade med Linda tidigare i år utlovade hon en stor överraskning till tittarna, men exakt vad det var för överraskning ville hon inte berätta.

– Det kommer att komma en överraskning som jag ska berätta om snart. Det kommer kanske att ställa till det lite… fast på ett bra sätt, berättade Linda för Hänt.

I förra årets säsong av Bonde söker fru 2021 fick tittarna följa när skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, letade efter kärleken bland dem som skrivit brev till honom.

Och visst hittade han kärleken! Backis föll pladask för brevskrivaren Evelina och sedan programmets slut har paret flyttat ihop och blivit sambos. Nyligen firade de även sin första årsdag!

Bonde-Backis stora överraskning till Evelina – på årsdagen

Dagen till ära firade Backis och Evelina sin årsdag där de först träffades, nämligen på Sundbyholms slott. Men dagen skulle bli ännu mer speciell för paret då Backis hade planerat en stor överraskning till Evelina.

”Tillbaka där den bästa tiden i mitt liv började”, skrev Backis på Instagram.

Och senare avslöjade Evelina att Backis ställt den stora frågan på deras årsdag och att hon givetvis svarade ja!

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern. Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, skrev Evelina på sin Instagram.

När Hänt TV träffade paret berättar Backis hur det gick till när han gick ned på knä och friade till sin stora kärlek.

– Vi gick längs vattnet, och hittade en brygga, där vid Mälaren och det var jättefin solnedgång, berättade Backis för Hänt.

Bonde-Backis känslosamma ord – om det förflutna som barn

Nyligen publicerade Backis en bild på sin Instagram från när han var yngre och i inlägget skriver han:

”Låter bilden tala för sig själv.”

Backis har tidigare berättat om att han blev mobbad i skolan som yngre och nu väljer han att dela med sig av en bild från den tiden. På den svartvita bilden syns Backis stå bredvid ett nedklottrat skåp i skolan.

I kommentarsfältet väller det in kärlek och stöttning från följare till Backis. Även Lisa Lindvall, 33, som var med i Bonde söker fru 2020 och hittade kärleken i Pontus Mikaelsson, 37, uttrycker sitt stöd.

”En förälders mardröm, att ens barn ska drabbas av mobbning. Så viktigt ämne att prata om för att vi tillsammans ska kunna bekämpa och stå upp mot mobbning och utanförskap”, skriver Lisa i kommentarerna.

Så starkt och viktigt av Backis att lyfta ämnet!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN