BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru-paret har förlovat sig – första orden om stora kärlekslyckan

10 jul, 2022 
Bonde-Backis förlovad.
Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid och brevskrivaren Evelina har förlovat sig.
Läs deras första ord om kärlekslyckan här!
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022Brand logo
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, blev en av storfavoriterna från förra årets säsong av det populära dejtingprogrammet Bonde söker fru. I programmet sökte Backis efter den stora kärleken...

... Den fann han i brevskrivaren Evelina, 34! Sedan programmets slut har de två turturduvorna kilat stadigt och de firar efter programmet har de kilat stadigt.

Lördagen den 9 juli firade de årsdagen av första gången de träffades. Då passade Backis på att fria till Evelina.

Annons

Bonde-Backis och Evelinas kärleksresa – livet efter Bonde söker fru 2021

Idag bor turturduvorna tillsammans på Backis gård utanför Linköping, där Evelina tidigare bodde. Men paret beslutade ganska tidigt att det var för långt att pendla.

– Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag, berättade Backis för Hänt i en intervju då.

Han lade också till att Evelina trivs väldigt bra ute på landet och att hon haft planer på att lämna innerstaden länge.

Annons

– Hon trivs som fisken i vattnet ute hos mig. Hon har sagt att hon alltid velat slippa stadens stress och bo med skog inpå knuten. Ute på landet hör du bara sus och dus hela dagarna, det är underbart.

Bonde söker fru-paret har förlovat sig – nu visar de upp stora lyckan

Nu är de lyckliga paret alltså även förlovade. I ett inlägg på Instagram berättar Evelina om pojkvännens, numera fästmannens, romantiska frieri:

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern”, skriver Evelina i ett inlägg på Instagram. Hon fortsätter:

Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, avslutar hon.

Backis berättar om glädjen i en story på Instagram.

Annons

”Tillbaka där den bästa tiden i mitt liv började”, skriver han och taggar in Sundbyholms slott som alltså är platsen där han och Evelina träffades för första gången.

Hänt önskar er både ett stort grattis!

Skärdump från Bonde-Backis Instagram story där han berättar om kärlekslyckan med Evelina.
Skärdump från Bonde-Backis Instagram story där han berättar om kärlekslyckan med Evelina.

FOTO: TV4

Annons