Bonde-Lisas nya barnbesked – 3 månader efter födseln: ”Revansch”

Bonde-Lisa Lindvall har en skinnjacka.
Exklusivt

Bonde söker fru-paret Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson blev föräldrar till en dotter i mars. Nu avslöjar Lisa nya barnbeskedet efter en traumatisk förlossning.
0:29

Efter reklamen: Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

(0:29)

Slå på ljud

Det var i Bonde söker fru 2020 som Lisa Lindvall, 33, och Pontus Mikaelsson, 37, fann varandra. I slutvalet valde dock Pontus Emmy Ohlsson, men Pontus ångrade sig sedan och tillslut blev det Lisa och Pontus!

Under hösten 2021 avslöjade Lisa och Pontus på Instagram att paret väntade barn tillsammans.

”Här växer mer än bara spannmål. I somras såddes nämligen ett av de finaste frön som finns här ute i Dalvik, och lagom till våren får vi äntligen träffa vårt lilla mirakel. Som vi längtar efter dig, vårt lilla gryn”, skrev Lisa på sin Instagram.

Och i mars kom lilla dottern Iselin!

Lisas traumatiska förlossningen: ”väldigt påverkad”

Det var på Instagram som Lisa meddelade den stora bebislyckan trots den tuffa förlossningen

Nu är hon här. Igår på BF-dagen, vårdagjämningen, kom vår fina prinsessa till världen. Trots den traumatiska förlossningen så mår vi alla bra. Nu tar vi igen oss på BB i några dagar innan vi åker hem.”, skrev Lisa.

I en intervju med Hänt berättar Lisa om att dottern föddes i all hast och att Iselin blev påverkad av det snabba processen.

– Det gick extremt fort och hon blev väldigt påverkad av det snabba förloppet, vi hann bara vara inne i typ 50 minuter sen var hon ute, säger Lisa.

Förlossningen inte som Lisa hade tänkt sig och dotterns födelse blev en traumatisk upplevelse.

– Dem fick lov att plocka ut henne väldigt snabbt via urakut kejsarsnitt, men hon mådde ju bra när hon kom ut så det var skönt på det viset för hon var inte påverkad när de tog ut henne. Men det var inte riktigt så jag hade förberett mig.

Sanna Nielsens lycka över familjelivet – egna orden om mammarollen: ”Magiskt”

Se klippet här!

Bonde-Lisas nya barnbesked – 3 månader efter födelsen

Trots den traumatiska förlossningen så vill Lisa ändå ha fler barn i framtiden.

– Jag vill gärna ha fler barn, om det går vill jag ge henne ett lillasyskon. Jag har själv syskon så jag vet ju hur mycket jag värdesätter dem, säger Lisa till Hänt och fortsätter:

– Och jag vill gärna ha en revansch på min förlossning för den blev jag ju snuvad på.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!