Här är alla bönder i Bonde söker fru 2022 – hela listan

Bonde söker fru 2022 alla deltagare

Vilka är deltagarna i Bonde söker fru 2022?
Här är hela listan med alla bönder som söker kärleken i den 17:e säsongen!
Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”
1:9

Efter reklamen: Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”

(1:9)

Slå på ljud

Snart har den 17e säsongen av Bonde söker fru premiär på TV4. Som vanligt är Linda Lindorff, 50, programledare för succén! Vilka bönder medverkar i år?

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2022

Jon-Krista Jonsson

Jon-Krista är 29 år från Tavelsjö, strax utanför Umeå, och arbetar som renskötare.

Jon-Kristia beskriver sig som äventyrlig med många spännande projekt på gång.

– Man föds till renskötare, det är inget man blir, säger Jon-Krista.

Han har två barn sedan en tidigare relation. Och vid sidan om rensköteriet så har han även ett företag med flera verksamheter.

Renskötaren har det mesta på plats i livet, men saknar den sista pusselbiten. Kvinnan som vill dela hans fartfyllda liv nära naturen och skapa minnen ihop med honom.

Kuriosa om Jon-Krista: Är utbildad vildmarksguide och skidinstruktör.

Jon-Krista i Bonde söker fru 2022

Jon-Krista.

FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristian Gustafsson

Kristian är 38 år gammal mjölkbonde från Gotland. Han driver en gård med ungefär 200 mjölkdjur, en familjegård som han tagit över. Kristians passion till djuren och lantbruket har alltid funnits där och när han inte jobbar så älskar han att sätta guldkant på tillvaron. Exempelvis kan en charkbricka och ett glas bubbel sitta som en smäck efter en hård arbetsdag.

Kristian har tidigare levt i en lång relation och det var riktigt länge sedan som han var singel. Nu är han redo att hitta kärleken igen!

Kuriosa om Kristian: Öppnade en lyckokaka med lappen ”en kullerbytta om dagen gör dig lycklig”. Något som fick honom att le och att börja praktisera budskapet.

Kristian i Bonde söker fru 2022

Kristian.

FOTO: TV4

Elin Sandblom

Elin är 27 år gammal och arbetar som får- och skogsbonde i Sandhult, utanför Borås. För några år sedan tog hon över morföräldrarnas gård som hon nu driver och utvecklar själv. Bonden älskar friluftslivet och tillbringar mycket tid ute i naturen. En favoritsysselsättning är att yoga på en paddleboard på sjön. Hon gillar även att åka skidor eller sova under bar himmel en sommarnatt.

Elin drömmer om att träffa en kille som ”inte är så knusslig”. Drömmen skulle vara att träffa någon som brinner för livet på landet och inte är rädd för att hänga med på hennes projekt.

Kuriosa om Elin: Elin tycker mycket om att dansa. Hon har åkt Vasaloppet och har nyligen köpt grisar som ska flytta in på gården.

Elin i Bonde söker fru 2022

Elin.

FOTO: TV4

Henrik Kullander

Henrik är 34 år och arbetar som växtodlingsbonde i Gällared, ett stenkast från Västkustens stränder. Bonden är barnkär och omtänksam, men kan också bli lite blyg när det kommer till tjejer.

Han har en stor passion för maskiner och är mycket händig.

Henrik har varit singel ett tag och längtar efter att träffa kvinnan som han ska få vakna bredvid resten av livet.

Kuriosa om Henrik: Han är en fena på musikquiz. Men han tar även gärna en tur på sjön med sin båt. Henrik spelar innebandy varje vecka och har ett förflutet som 100-meterslöpare.

Henrik Kullander i Bonde söker fru 2022

Henrik.

FOTO: TV4

Klas Erik Andersson

Klas Erik är en 56 år gammal grisbonde från Gnarp, i Hälsingland. Han bor på en anrik familjegård. Han är en levnadsglad grisbonde som älskar att uppleva nya saker.

Hälsingegården har gått i arv i generationer sedan 1700-talet, men nu är det tomt i huset. Klas Erik har tidigare förlorat sin livskamrat, vilket gjorde att allt vändes upp och ner i livet. Men nu har han bearbetat händelsen och är att träffa någon på nytt.

Kuriosa om Klas Erik: Han har stor reslust och nyfikenhet för andra kulturer. Han tycker även om att spela bridge, snickra och tar sig gärna en tur med längdskidorna när tillfälle ges.

Klas Erik Andersson i Bonde söker fru 2022

Klas Erik.

FOTO: TV4

Filip Eliasson

Filip är en 29-årig skogsbonde från Lammhult som älskar sina hundar och att vara ute i naturen. Ett av Filips större intressen är jakt, men han har även stor passion för crossfit och dans. Han är utbildad dansinstruktör och dansar allt från bachata till foxtrot och west coast swing.

Filip har varit singel ett tag men är nu redo att träffa kärleken.

Kuriosa om Filip: Pandemin satte stop för Filips medverkan i Iron Man, men han har gjort en svensk superklassiker.

Filip Eliasson i Bonde söker fru 2022

Filip.

FOTO: TV4

Henrik Johansson

Henrik är 27 år gammal och arbetar som hästbonde i Ede, en bit utanför Östersund. Han beskriver sig som ett riktigt energiknippe som älskar skratt och skoj – men såklart även allvar och djupa samtal.

Hästarna är en stor del av Henriks liv, och har varit sedan unga år.

Henrik har ledsnat på singellivet och känner sig redo att träffa sin trygga punkt i livet. Han önskar en tjej som har nära till skratt, och hon får gärna gilla hästar.

Kuriosa om Henrik: Älskar att spela in humorklipp på sig själv.

Henrik Johansson i Bonde söker fru 2022

Henrik.

FOTO: TV4

Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl

Peppe är 49 år och arbetar som spannmålsbonde på en gård i Sorunda utanför Stockholm. Han heter Lars-Petter men kallas för Peppe. Han har sex barn från tidigare relation.

Peppe kommer från en lång relation och ska nu börja dejta igen efter en tid som singel.

Kuriosa: Peppe är en händig man som gillar att snickra. Han går gärna på gruppträning så som body pump och spinning.

Peppe i Bonde söker fru 2022

Peppe.

FOTO: TV4

Matthew

På en gård i Odensbacken, strax utanför Örebro bor för tillfället den australiensiska spannmålsbonden Matthew. Grannarna trodde först att de hörde fel när de möttes av ett brett australiensiskt ”G´day” vid brevlådan. Men faktum är att denna australiensiska charmör, som egentligen bor på en får-och spannmålsgård i västra Australien, nu ska tillbringa ett år hos familjevänner i Sverige och jobba på deras gård. Och varför inte passa på att söka kärleken?

Matthew är en utåtriktad, social och charmig kille med en härlig utstrålning. Han beskriver sig som en romantiker som gärna kommer med överraskningar. Han längtar efter att få känna pirret och nervositet som kommer med förälskelse.

Självklart hoppas han på att bli blixtförälskad denna sommar och han har såklart tänkt på konsekvenserna av det: ”då får jag helt enkelt boka två biljetter hem till Australien”.

Kuriosa: Matthew spelar australiensisk fotboll, älskar svenskt fika och att resa.

Matthew i Bonde söker fru 2022

Matthew.

FOTO: TV4

Bonde söker fru har premiär hösten 2022 på TV4.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN