Därför tvingas Evelina flytta från bonde-Backis – blir särbos veckor efter förlovningen

Mikael Backstulid och Evelina

Backis och Evelina fann varandra i fjolårets Bonde söker fru.
Nyligen förlovade sig paret – på deras årsdag.
Men nu tvingas Evelina flytta från gården där de bor tillsammans.
Backis starka känslor innan förlovningen: ”Jättenervös”
0:57

Efter reklamen: Backis starka känslor innan förlovningen: ”Jättenervös”

(0:57)

Slå på ljud

Mikael ”Backis” Backstulid, 37, arbetar som skogsbonde och var en av bönderna som sökte kärleken i fjolårets säsong av Bonde söker fru. Och tur var väl det!

Han och brevskrivaren Evelina, 34, föll pladask för varandra och i slutvalet var det ingen mindre än Evelina som stod ensam kvar. När kamerorna sedan stängdes av fortsatte kärleken bara att växa och idag lever paret tillsammans på Backis gård utanför Linköping.

– Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag, berättade Backis för Hänt i en intervju då.

Paret förlovade sig på årsdagen – där de träffades första gången

Nu har Backis och Evelina varit ett par i ett år – sanningen är den att de faktiskt hade årsdag den nionde juli. Och det kom att bli en alldeles speciell dag för det förälskade paret – de tog det stora steget att förlova sig.

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern. Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, skriver Evelina på sin Instagram när hon berättar om den stora nyheten.

I en intervju med Hänt TV berättar Backis om den dagen då han gick ned på knä för sin kärlek.

– Vi gick längs vattnet, och hittade en brygga, där vid Mälaren och det var jättefin solnedgång, berättar Backis och ler stort.

Evelina tvingas flytta – veckor efter förlovningen

I intervjun avslöjar de dessutom något som kommer bli annorlunda för paret under den närmsta tiden. Evelina har nämligen tagit beslutet att börja studera – hon har kommit in på hovslagarutbildningen i Skara som ligger ungefär tre timmar bort från gården där paret nu är bosatta.

– Jag har kommit in på hovslagarutbildningen till hösten, så det blir också en omställning i vår relation. Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, säger hon.

Det nyförlovade paret ska alltså bli särbos till hösten. När Hänt frågar dem hur det känns svarar Evelina:

– Det är väl inte roligt att man inte ska bo hemma, samtidigt så är det inte för alltid, det är en kort stund. Så det är det vi sagt, att vi får stå ut. Och nu har jag fixat ett boende så både du och Ralf kan komma och hälsa på, så det kommer lösa sig.

Ralf är parets gemensamma hund.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN