Bonde-Backis okända liv – jobbar med något helt annat

Backis

Bonde-Backis känner vi ingen som skogsbonden från Östergötland.
Men nu avslöjar han en hemlig detalj om sitt arbetsliv.
Bonden är nämligen inte bara bonde.
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

Mikael ”Backis” Backstulid, 37, blev snabbt en av tittarfavoriterna i fjolårets säsong av Bonde söker fru. Skogsbonden med det charmiga leendet som fick tjejerna på gården att falla pladask.

Den brevskrivare som fick det positiva beskedet i slutvalet var ingen mindre än Evelina, 34, och nu, ett år efter inspelningarna på gården är de fortfarande ett par.

Kärleken mellan paret ser ut att vara starkare än någonsin och de har även hunnit ta det stora steget att bli sambos på Backis gård.

Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

Se klippet här!

Så gick det för de andra bönderna i säsongen

När det sista avsnittet sändes fick tittaren den glada överraskningen att hela tre av fyra par höll ihop. Även om Filip ångrade sitt slutval och istället blev tillsammans med Ellinor.

Men för en tid sedan kom det trista beskedet att Filip och Ellinor valt att gå skilda vägar och hon har nu flyttat ifrån gården.

För Daniel och Klara fortsätter kärlekssagan. Paret fann varandra snabbt under programmet och är nu sambos och har skaffat en hund tillsammans. Underbart roligt!

Mellan mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, och Benita, 55, som många av tittarna hoppades på har det också tagit slut. Pejas relationsstatus just nu är han hemlighetsfull kring.

Bonde-Backis hemliga liv – nu avslöjar han

Backis har vi alla lärt känna som skogsbonden som bor och arbetar på sin vackra gård i Östergötland. Han uttrycker stor passion för sitt yrke med lantbruk och har ett intresse för gamla bilar.

Nu dyker det dock upp en detalj i hans liv som kom som en överraskning. Backis har ytterligare ett jobb, och arbetar alltså inte heltid som skogsbonde.

På sin Instagram avslöjar han den hemliga detaljen kring hans arbetsliv.

Då går jag från två jobb till ett under fyra veckor. Har jobb som mekaniker också utöver gården. Så ska bli skönt att vila upp sig lite”, skriver Backis.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!