Bonde söker fru görs om helt – Linda Lindoffs stora besked

Linda Bonde söker fru

Inspelningarna inför årets säsong av Bonde söker fru är i full gång.
Men nu avslöjar Linda Lindorff årets stora ändring i programmet.
Det här kan tittarna förvänta sig!
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Bonde söker fru är tillbaka i rutan till hösten med sin 17:e säsong i ordningen. En omtyckt långkörare som varje år bjuder på kärlek, drama och nervösa möten.

Fyra bönder kommer vi få följa på TV4 medans de resterande fem går att följa i TV4-plays serie Kärlek åt alla. Det är nämligen hela nio bönder i år istället för åtta som det vanligtvis är. Mer av det goda!

Vilka bönder som tittaren kommer kunna följa i Bonde söker fru respektive i Kärlek åt alla är ännu inte klart, men inspelningarna på Sundbyholms slott är nu i full gång och vi hoppas att kärlek ska blomstra! Kanske vid första ögonkastet?

Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Se klippet här!

Så lever bönderna från fjolårets säsong idag

Fjolårets säsong fullständigt sprudlade av kärlek på böndernas gårdar runt om i landet. Hela tre av fyra par fann kärleken under programmet.

Det handlade om Bonde-Backis som hittade sin Evelina, Daniel som blev störtförälskad i Klara och fick det minst sagt besvarat samt Filip som ångrade sitt slutval och tillslut fick sin Ellinor.

Nyligen nåddes vi däremot av det tråkiga beskedet att Filip och Ellinor valt att bryta upp och Ellinor har flyttat ifrån gården. Något som hon har berättat om på sin Instagram i flera olika inlägg.

Men de andra två paren kilar stadigt och har blivit sambor, och Daniel och Klara passade samtidigt på att utsöka familjen med en hund.

Måns lämnar gravida Ciara – hustruns vädjan: ”Kom hem”

Så blir den stora ändringen i årets Bonde söker fru

Det första mötet mellan brevskrivarna och bönderna brukar vara en riktig känslostorm. Nervösa och spända med vetskapen att det kan vara sin stora kärlek man ska ha sina första stapplande ord med.

Men nu avslöjar Linda Lindorff, 50, en ändring i årets upplaga på sin blogg. Deras första möte kommer nämligen att återigen äga rum på Sundbyholms slott där brevskrivarna får träffa alla bönder och dessutom alla singlar som söker. Detta gick inte att genomföra under pandemin ifjol.

”Den upptrimmade känslan och laddade stämningen infann sig inte på samma vis när bönderna fick möta sina brevskrivare en och en. Nu är vi tillbaka där alla får vara tillsammans. Alla brevskrivare får stå på gården och möta alla fyra bönder samtidigt. Jag älskar det! Stämningen är så elektrisk! Luften riktigt dallrar av förväntan”, skriver Linda på bloggen.

Det är knappt så att man kan vänta tills säsongen drar igång!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!