Därför lämnar Måns Zelmerlöw gravida Ciara – hustruns vädjan

Ciara och Måns Zelmerlov

Ciara Janson Zelmerlöw är gravid och förlossningen närmar sig.
Men nu berättar Ciara att hon är splittrad från maken Måns Zelmerlöw som befinner sig i Sverige.
Paret väntas även behöva vara ifrån varandra en längre tid.
0:36

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

(0:36)

Slå på ljud

Det var i början av april som Måns Zelmerlöw, 35, och hustrun Ciara Zelmerlöw, 34, avslöjade den glädjande nyheten om att de ska bli föräldrar igen.

Paret har sedan tidigare sonen Albert, som föddes i maj 2018. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Parets tunga sorg efter missfallen

Innan den pågående graviditeten drabbades Ciara av missfall under 2020. En stor sorg som både Måns och Ciara har berättat öppet om på Instagram. Året därpå drabbades Ciara av ytterligare missfall.

”Så, här kommer lite bakgrundsinformation. Vi fick vårat tredje missfall tidigare i år. Det var ett väldigt tidigt missfall, som för mig var lättare att hantera. De andra två missfallen var i andra trimestern, så alla var väldigt olika.”, skrev Ciara på sin Instagram under sommaren 2021.

Ciara delar nu även med sig av uppdateringar gällande den pågående graviditeten. Den brittiska skådespelaren befinner sig i den tredje trimestern och närmar sig alltså förlossningen.

Därför lämnar Måns gravida hustrun Ciara

I ett nytt inlägg på Instagram hyllar Ciara sin make som nyligen fyllt år. Vad hon dessutom avslöjar är att Måns inte finns vid hennes sida och att saknaden är stor.

”Grattis på födelsedagen till mannen som jag väntat hela livet på. Du var precis tvärs över vattnet hela tiden, och jag kommer aldrig låta dig gå. Tack för att du gör livet ihop med oss. Men nu, kom hem så jag kan kyssa dig en miljon fler gånger än denna”, skriver Ciara till flertal bilder på sig och maken.

Måns firade nämligen sin födelsedag på Gotland då han just nu spelar in TV4-programmet Så mycket bättre. Hur länge Måns blir borta på inspelning är i nuläget oklart.

Måns har själv publicerat videoklipp på Instagram story där han förklarar att han var tvungen att ta ett tidigt morgonflyg. Detta samma morgon som Ciara skrev om saknaden, så det återstår nog ett bra tag innan Ciara får återförenas med maken.

Hänt har utan framgång sökt Måns för en kommentar.

Foto: TV4/TT

SENASTE NYTT!