Bonde-Ellinor i chock – smärtsamma erkännandet: ”Helt ofattbart”

Ellinor med tårar i ögonen till vänster. Ellinor och Filip kramas i programmet till höger.

Paret hittade till varandra efter Bonde söker fru 2021. Men förhållandet har kommit till ett slut. Nu berättar Ellinor om chocken efter uppbrottet.
0:46

Efter reklamen: Liamoos nya barnbesked – 6 månader efter dotterns födsel

(0:46)

Slå på ljud

I fjolårets säsong av TV4-programmet Bonde söker fru hade bonden Filip Nilsson, 28, svårt att bestämma vem av brevskrivarna han skulle välja. Valet stod mellan Ellinor Eke-Göransson, 28, och Lina Larsson, 28. I slutändan var det Lina som fick glädjebeskedet och Ellinor fick resa hem med ett brustet hjärta.

Men hon behövde inte sörja särskilt länge. När tittarna senare fick se hur det hade gått för paren efter programmet var det inte Lina som stod bredvid Filip, utan Ellinor. Han hade tydligen ångrat sitt beslut och valt Ellinor i efterhand. Hon var först tveksam men bestämde till slut att flytta in på gården med bonden.

Penny Parneviks beteende upprör – Peg säger åt sin syster på skarpen

Bonde-Ellinors första ord om uppbrottet

Förra veckan skrev brevskrivaren Ellinor ett Instagram-inlägg där hon bekräftade att hon och Filip går skilda vägar. Det var en svart/vit bild från ögonblicket då han väljer bort henne i programmet. I bildtexten beskrev hon sina känslor kring uppbrottet och tackade alla som har stöttat henne.

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.” skriver hon.

Hon berättar att hon kommer att återhämta sig men att hon kommer att vara mer varsam när det kommer till kärleken i framtiden.

”Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd.”

Mot slutet av inlägget tackar hon sin familj, sina vänner och även sina supportrar för det stöd hon har fått.

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Se klippet här!

De nya orden om uppbrottet med Filip

I ett nytt Instagram-inlägg berättar Ellinor om chocken efter sitt offentliga inlägg om uppbrottet med Filip.

”Jag har aldrig känt mig så här överväldigad tidigare. I mitt huvud tänkte jag att ni nog skulle lämna den här sidan, eftersom jag inte kunde visa er mer av vårat liv tillsammans. Och det hade varit helt okej. Men i stället sluter ni upp och stöttar mig på ett sätt som är helt ofattbart”, skriver hon och fortsätter:

”Efter att ha läst hundratals meddelande från er är jag säker på att jag valde rätt i att våga vara öppen. Ni skickar inte bara kärlek och pepp, väldigt många av er berättar modigt om liknande situationer ni varit i eller är i nu. Att ni kan känna igen er i mina ord och hitta stöd är mitt sätt att försöka, i alla fall litegrann, ge tillbaka för allt det fina ni ger mig.

Vidare i texten berättar hon hur hon mår idag efter uppbrottet:

”Det visar också att det faktiskt kan komma något fint ur allt detta elände. Så ja, ärligt talat: allt känns förbannat jobbigt just nu. Men varje dag gör det mindre ont och jag vet att både jag och ni som går igenom liknande saker kommer komma starkare ur det på andra sidan”, skriver hon.

Hon avslutar med att skicka en stor kram till sina följare!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!