Penny Parneviks beteende upprör – Peg säger åt sin syster på skarpen

24 maj, 2022 
Peg Penny
Penny Parnevik har precis firat sin 25e födelsedag.
Under firandet bryter hon mot en regel som får hennes syster att ryta ifrån.
”Varför fan...?”
Annons
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Parnevik-familjen har gått och blivit en av våra absolut kändaste familjer i Sverige. Det efter sin realityserie Parneviks där tittaren fick följa med familjens vardag i sitt flådiga hus i Florida.

Familjen består av golfproffset Jesper Parnevik, 57, som tagit hem flera stora titlar, hans fru Mia Parnevik, 54, och deras fyra barn som alla blivit välkända genom tv-serien – Peg, 26, Penny, 25, Philippa, 22, och Phoenix, 21.

Realityserien lades ner efter fyra framgångsrika säsonger, men familjen är lika aktuell nu som då.

Barnplanerna efter sommarens bröllop

Deras dotter Penny är bosatt i Stockholm och bor tillsammans med det före detta svenska hockeyproffset Douglas Murray, 42. Tillsammans har de två barn – Atticus, 2, och Pebble, 1.

Annons

Men på Pennys Instagram har hon avslöjat att det definitivt finns planer på att utöka familjen ytterligare. Kanske redan efter det efterlängtade bröllopet i sommar som blivit uppskjutet sedan 2020 med anledning av coronapandemin.

”Ja!!! Vi vill ha 4 totalt! Tror vi ska försöka igen efter bröllopet i sommar!”, skriver Penny på sin Instagram.

Men sanningen är den att de redan är gifta på papper sedan i maj 2019 då vigseln registrerades i San Fransisco. Men själva bröllopet kommer alltså att gå av stapeln nu i sommar.

Peg ryter ifrån efter att Penny bryter mot regeln

Den nionde maj i år fyllde Penny 25 år och i hennes senaste vlogg på Youtube fick tittaren följa med på firandet. Familjen ses äta middag på en restaurang.

När bakelsen med det lilla ljuset kommer in säger hon sin önskan högt och blåser sekunden efter ut ljuset. Något som får systern Peg att ryta ifrån.

”Varför fan skulle du säga det högt!?” säger Peg.

Annons

Vi får hoppas att hennes önskan om att hennes familj ska leva tills de är hundra år gamla går i uppfyllelse trots att hon sa sin önskan högt!

FOTO: Youtube/TV4

Annons