TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Ellinors ord om uppbrottet väcker frågor: ”Gjort bort sig rejält”

22 maj, 2022 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Bonde söker fru-Ellinor och Filip.
Det var i veckan som Ellinor Eke-Göransson berättade att hon och Filip Nilsson gått skilda vägar.
Nu spekulerar följarna i vad som kan ha hänt.
”Gjort bort sig rejält”, skriver bland annat en följare.
Annons
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och HannesBrand logo
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson och bonden Filip Nilsson fann varandra i Bonde söker fru 2021. I slutvalet valde Filip dock brevskrivaren Lina Larsson, men efter ett tag insåg han att hans hjärta tillhörde någon annan - nämligen Ellinor.

Ellinor var skeptisk till att ge relationen ny chans, men efter att ha pratat med Filip insåg hon att hon ändå ville satsa på dem. Sedan dess har de bott ihop på Filips gård och på sociala medier har man kunnat följa deras vardag ihop. Men i veckan kom beskedet att de gått skilda vägar.

Nu spekulerar följarna i vad som kan ha hänt mellan det tidigare paret.

Bonde-Ellinors ord om uppbrottet: ”Smärta och sorg”

Det var i ett inlägg på Instagram som Ellinor skrev om uppbrottet. Hon berättade då att tiden med Filip varit väldigt fin, men att hon också blivit väldigt sårad.

Annons

”Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar. Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd”, skrev hon då och avslutade:

”Och lova mig att ni aldrig glömmer vad ni är värda! (Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här.)”

Följarnas spekulationer kring uppbrottet

Och Ellinors ord har fått folk att spekulera. I kommentarsfältet är det nu många som delar sina tankar om vad som kan ha hänt.

”Låter inte bra det hon har skrivit. Är som att han har hittat en ny eller liknande. Men du hittar en ny Ellinor så småningom. Du var min favorit. Synd att det blev som det blev”, skriver bland annat en följare.

”Bonden har gjort bort sig rejält nu är min första tanke... All lycka önskar jag dig Ellinor. Du är värd det bästa”, skriver en annan.

Varken Ellinor och Filip har svarat på kommentarerna eller kommenterat orsaken till uppbrottet.

FOTO: TV4

Annons