Bonde söker fru-paret Ellinor och Filip har gjort slut: ”Chockad”

ELLINOR EKE GÖRANSSON, FILIP NILSSON

Ellinor och Filip fann varandra i Bonde söker fru 2021. Kärleken sprudlade mellan dem men nu har relationen tagit slut.
”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva”, skriver Ellinor.
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
0:53

Efter reklamen: Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

(0:53)

Slå på ljud

Ellinor Eke-Göransson, 28, fann kärleken i bonden Filip Nilsson, 28, i förra årets Bonde söker fru. Under slutvalet blev hon dock inte vald, utan istället blev den andra brevskrivaren Lina Larsson, 28, den som fick åka på en resa med Filip. De två dejtade ett tag men kärleken tog senare slut.

I det sista avsnittet fick vi veta att Lina och Filip gått skilda vägar, men att Filip istället hade tagit upp kontakten med Ellinor! Hon hade då tackat ja till att försöka igen och i vintras flyttade hon in på gården tillsammans med Filip.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ellinor och Filip har gjort slut

Men nu verkar relationen ha fått ett abrupt slut. I ett inlägg på Instagram berättar Ellinor nu att hon och Filip valt att gå skilda vägar.

”För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par.”, börjar Ellinor och förklarar vidare:

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.”

Ellinor är säker på att hon kommer hitta tillbaka till sitt starka jag igen, men att hon kommer vara mer försiktig.

”Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd.”, skriver Ellinor och fortsätter:

”Jag vill tacka mina fantastiska vänner och familj som plockar upp mig varje gång min värld rasar. Ni vet vilka ni är, utan er är jag ingenting. Och till alla er här som stöttat och peppat vill jag bara säga: ta hand om er där ute. Och lova mig att ni aldrig glömmer vad ni är värda!”

Beslutet om uppbrott kom som en chock för många, inte minst för Ellinor själv skriver hon.

”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack”, skriver hon.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN