Bonde söker fru-profilens stöd till Ellinor efter uppbrottet från Filip

Närbild på Ellinor till vänster. En bild med Filips brevskrivare till höger

Bonde-Filip och brevskrivaren Ellinor har gjort slut. Det bekräftades på Ellinors Instagram. Nu visar tidigare Bonde söker fru-profiler sitt stöd.
0:27

Efter reklamen: Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim Rickling

(0:27)

Slå på ljud

Förra årets Bonde söker fru säsong bjöd på en hel del drama och romantik. Inte minst för bonden Filip Nilsson, 28, som fann kärleken hos två av brevskrivarna, Ellinor Eke-Göransson, 28 och Lina Larsson, 28. Filip valde Lina men kort därefter insåg han att det var Ellinor som var den rätta för honom. Ellinor var först tveksam men valde sedan att satsa på Filip och flyttade in hos honom på gården.

Men förhållandet har nu tagit slut. Förra veckan delade Ellinor en svart/vit bild på sin Instagram där paret satt på en äng och kramades. Hon skrev i bildtexten att paret nu har gjort slut och visar sen tacksamhet till de som har stöttat henne.

Så bor prinsessan Madeleines i USA – kika in i lyxvillan

Lina om bonde-parets uppbrott

Brevskrivaren Lina Larsson var den som blev vald av Filip i programmet. När tittarna sedan fick se hur det hade gått efter programmet var det Ellinor som istället befann sig på hans gård.

Lina blev bortvald för Ellinor men uttrycker ändå sitt stöd för henne till Hänt.

”Det var väldigt tråkigt att höra för Ellinors skull, jag tycker om henne och hon förtjänar att få träffa den rätta!”, skriver Lina till Hänt och fortsätter:

”Jag har ingenting att göra med deras förhållande och spekulerar inte i det heller, men utifrån egna erfarenheter så skulle jag väl kunna tro att ärlighet varar längst och allt annat brukar komma ikapp en. Ska man dessutom vara i ett förhållande så ska man nog vara redo för det också.”

Men Lina är inte den enda av Filips tidigare brevskrivare som visat sitt stöd.

Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Se klippet här!

Bonde söker fru profilernas stöd till Ellinor efter uppbrottet

Nyheten om uppbrottet mellan Filip och Ellinor offentliggjordes som sagt på Ellinors Instagram och flera Bonde söker fru-profiler stöttade henne i kommentarsfältet. Bland annat skrev Lisa Lindvall, 33, som var med i programmet året före Ellinor. Hon kommenterade tre hjärtan för att visa sitt stöd.

En annan som kommenterade var Lovis Jonsson, 30, som precis som Lina och Ellinor dejtat Filip Nilsson i programmet. Hon skrev också tre hjärtan i stöd till Ellinor. Fint!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!