ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Bonde-Lina bryter tystnaden om Ellinor och Filips uppbrott: ”Jag tycker...”

20 maj, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Felicia Hovryd
Nyligen kom nyheten om att Bonde söker fru-paret Filip och Ellinor har gått skilda vägar.
Nu svarar Lina, som först blev vald av Filip i programmet, på uppbrottet.
”Ärlighet varar längst”, skriver hon.
Annons
Aron om kärleksinviterna efter Let's Dance: "Smickrande"
Aron om kärleksinviterna efter Let's Dance: "Smickrande"

I förra årets upplaga av Bonde söker fru hittade Ellinor Eke-Göransson, 28, kärleken i bonden Filip Nilsson, 28. Under slutvalet blev hon dock inte vald, utan istället blev den andra brevskrivaren Lina Larsson, 28, den som fick åka på resa med Filip. De två dejtade ett tag men kärleken tog slut lite senare.

I det sista avsnittet fick vi veta att Lina och Filip gått skilda vägar, men att Filip istället hade tagit upp kontakten med Ellinor! Hon hade då tackat ja till att försöka igen och i vintras flyttade hon in på gården hos Filip.

Men nyligen kom den sorgliga nyheten om att kärleken tagit slut mellan Ellinor och Filip.

Ellinors ord om uppbrottet från Filip

Under en bild på när hon och Filip sitter på en äng och kramas skriver hon:

Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar,” skriver hon på Instagram.

Annons

Vidare i texten tackar hon sin familj, vänner och följare som stöttat och peppat henne genom resan och hon erkänner att hon är i chock.

Michael ”Backis” Backstulid, som också var med i förra årets säsong av Bonde söker fru, visar nu sitt stöd för tv-vännerna Filip och Ellinor. I en offentlig kommentar på Ellinors Instagram-inlägg skriver Backis flera hjärtan.

När Hänt når Filip för en kommentar vill han vara förtegen om situationen.

”Det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak”, skriver han till Hänt.

Lina Larsson om bonde-parets uppbrott

När Hänt når Lina, som Filip först valde i Bonde söker fru, uttrycker hon sitt stöd för Ellinor.

”Det var väldigt tråkigt att höra för Ellinors skull, jag tycker om henne och hon förtjänar att få träffa den rätta!”, skriver Lina till Hänt och fortsätter:

”Jag har ingenting att göra med deras förhållande och spekulerar inte i det heller, men utifrån egna erfarenheter så skulle jag väl kunna tro att ärlighet varar längst och allt annat brukar komma ikapp en. Ska man dessutom vara i ett förhållande så ska man nog vara redo för det också.”

FOTO: TV4

Annons