TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Backis offentliga stöd till Ellinor efter uppbrottet från Filip

19 maj, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Backis med Ellinor och Filip
Bonde söker fru-paret Filip och Ellinor har nu gjort slut. Det bekräftade Ellinor nyligen på instagram.
Nu reagerar tv-kollegan Backis på nyheten.
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022Brand logo
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

De fann varandra förra året i en högst dramatisk och underhållande säsong av Bonde söker fru. Men nu, ett år efter deras säsong har det populära bondeparet Filip Nilsson och kärleken Ellinor Eke-Göransson gjort slut.

Ellinor delade ett inlägg på de båda och bekräftade att förhållandet var över. Hänt har även pratat med Filip som väljer att inte kommentera situationen.

Ellinor om uppbrottet från Filip: ”Smärta och sorg”

Hon delade en bild där hon och Filip sitter och kramas på en äng. I texten skriver hon ett långt inlägg där hon berättar om uppbrottet med Filip för att sedan beskriva sina tankar om situationen.

Annons

Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar,” skriver hon och fortsätter:

”Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd.”

Vidare i texten tackar hon sin familj, vänner och följare som stöttat och peppat henne genom resan och hon erkänner att hon är i chock.

Bonde-Backis offentliga stöd till Ellinor efter uppbrottet från Filip

Ett av paren från förra året är Michael ”Backis” Backstulid och sambon Evelina som gjorde stort intryck i tv-rutan.

Och Backis visar nu sitt stöd för tv-vännerna Filip och Ellinor. I en offentlig kommentar på Ellinors Instagram-inlägg skriver Backis flera hjärtan.

Bonde-Backis visar sitt stöd i hjärtan.
Bonde-Backis visar sitt stöd i hjärtan.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons