ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Bonde-Filips första ord om uppbrottet från Ellinor: ”Det är...”

19 maj, 2022 
I bild syns Bonde söker fru-Filip och Ellinor.
Bonde söker fru-paret Ellinor och Filip från den senaste säsongen har gjort slut.
Något som bekräftades av Ellinor.
Nu ger Filip sina första ord om uppbrottet.
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2021 blev en minnesvärd säsong med mycket drama, intriger och kärlek förstås. En av de bönder som medverkade var Filip Nilsson från Strömsholm och han fann kärleken i Ellinor Eke-Göransson i programmet.

Men nu snart ett år sedan första inspelningsdagen bekräftar Ellinor att paret gjort slut och nu ger Filip sina första ord om uppbrottet för Hänt.

Ellinor om uppbrottet från Filip: ”Fortfarande i chock”

Efter Bonde söker fru har Ellinor fått en stor följarskara i sociala medier, närmre bestämt över 40 000. På plattformen har hon delat mig sig av livet tillsammans med Filip och de har bland annat synts fira jul och åkt skidor tillsammans.

Men nyligen kom beskedet av Ellinor att de två valt att gå skilda vägar.

Annons

”Jag och Filip är inte längre ett par.”, skriver Ellinor i ett uttalande på Instagram och fortsätter:

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana.Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.”

Vidare avslutar tv-profilen inlägget med att hon inte trodde att hon skulle behöva skriva om uppbrottet och att hon fortfarande är i chock.

”(Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack)”

Filip Nilssons första ord om uppbrottet: ”Det är vår ensak...”

Ellinor betonade i inlägget ovan att hon inte kommer svara på fler frågor och när Hänt når Filip för en kommentar är även han förtegen.

Annons

– Nej, det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak, berättar han för Hänt.

Ellinor och Filip
Ellinor och Filip träffade varandra i Bonde söker fru 2021, idag är de inte längre ett par.

FOTO: TV4

Annons