Ellinors återförening med Bonde söker fru-profilen avslöjad

Bonde söker fru-paret Ellinor och Filip från den senaste säsongen har gjort slut, vilket Ellinor själv bekräftat på sina sociala medier. Nu syns Ellinor spendera tid med en annan Bonde söker fru-profil.
0:29

Efter reklamen: Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

(0:29)

Förra årets säsong av Bonde söker fru blev en minnesvärd säsong med mycket kärlek och drama.

Ett av paren som fann varandra i programmet var bonden Filip Nilsson och brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson, 29. Kärleken sprudlade mellan paret i programmet, även om de fick en extra lång väg att gå, då Filip först valde brevskrivaren Lina Larsson, 28, framför Ellinor.

”Det är vår ensak”

Nu drygt ett år sedan första inspelningsdagen bekräftar dock Ellinor att paret gjort slut. Hon berättade den tråkiga nyheten tidigare i veckan på sin Instagram:

”Jag och Filip är inte längre ett par.”, skrev Ellinor i sitt uttalande och fortsatte:

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.”

När Hänt nådde Filip för en kommentar ville han vara förtegen om situationen:

– Nej, det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak, berättar han för Hänt.

Återföreningen mellan Bonde söker fru-profilerna

Under inspelningen av Bonde söker fru 2021 var det flera personer som kom varandra nära på bondgårdarna. Men hur allt blev i slutändan, och är idag, var nog inte så lätt att kunna förutspå.

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Se klippet här!

En av brevskrivarna från Bonde söker fru 2020 som hoppades på att vinna bonden Pontus hjärta var Lovis Jonsson från Gävle.

Men de verkar som att brevskrivarna från säsongerna har funnit varandra i slutändan! På Instagram ser vi två av Bonde söker fru-profilerna som båda dejtade Filip, Ellinor Eke-Göransson och Matilda Andreasson, umgås tillsammans med Lovis.


”En underbar helg med två favoriter! Jag är så glad att jag träffade er under förra sommarens äventyr”, skriver Lovis Jonsson på sin Instagram.

”Världens bästa tjejer, saknar er redan!”, kommenterar Ellinor Eke-Göransson följt av flera röda hjärtan.

SENASTE NYTT!