ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorffs starka ord om bönderna i Bonde söker fru 2022

06 maj, 2022 
Bönderna inför årets säsong av Bonde söker fru 2022 är äntligen släppta.
När Hänt pratar med programledaren Linda Lindorff berättar hon om sina förväntningar på den kommande säsongen.
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022Brand logo
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Långköraren Bonde söker fru är tillbaka med sin 17:e säsong i ordningen och äntligen är årets bönder släppta!

I programmet ska bönder som längtar efter den stora kärleken och singlar från hela landet dejta. Tittarna får sedan följa med under hela sommaren och förhoppningsvis uppstår en hel del kärlen. Och tänk så många som har funnit sin stora kärlek i det omtyckta programmet!

Linda Lindorff om bonden Elin

När Hänt når programledaren Linda Lindorff, 50, berättar hon att hon hoppas på en omtumlande och kärleksfull sommar för bönderna och singlarna.

Annons

– Min högsta önskan är så klart att alla ska få kärlek i sitt liv – het, omtumlande och livslång kärlek! Med tanke på hur fantastiska och attraktiva våra bönder är så tror jag att det kommer att ske, säger Linda till Hänt.

I årets säsong får vi bland annat följa får- och skogsbonden Elin som söker efter kärleken.

– Vi har en tjej med som heter Elin, som för övrigt är en riktig drömtjej. Ni singelkillar som läser det här – spana in henne! Hon är så cool, driven, charmig, snygg och naturlig. Ett riktigt kap, berättar Linda vidare.

Linda Lindorff om överraskningen i Bonde söker fru 2022

Har du någon kontakt med bönderna från tidigare säsonger?

– Några av dem hörs jag med ibland och vi följs åt på Instagram. Jag gillar det. Det är annorlunda med Bonde söker fru på så vis. Det här är ju inte ett tävlingsprogram eller tv-äventyr - det är nåt som förändrar folks liv. Låter pretentiöst kanske men det är sant. Bonde söker fru må vara underhållning för tittarna men samtidigt är det så otroligt mycket mer. Det är på riktigt.

Annons

Linda avslöjar också att tittarna faktiskt kan förvänta sig en överraskning i årets säsong. Exakt vad det är för något kommer hon snart att avslöja. Det ser vi fram emot!

– Det kommer att komma en överraskning som jag ska berätta om snart. Det kommer kanske att ställa till det lite… fast på ett bra sätt, avslöjar Linda Lindorff.

Bonde söker fru 2022 har premiär på TV4 i höst och ännu är det inte för sent att skicka in ett brev till årets bönder. Sista ansökningsdag är 15:e maj.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT/Karin Törnblom/TT

Annons