LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Ciara Zelmerlöw om namnvalet till bebisen – nu avslöjar hon

05 maj, 2022 
AvFelicia Hovryd
Ciara Zelmerlöw
Måns och Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn.
Nu avslöjar Ciara hur de tänker kring den kommande familjemedlemmens namn!
– Funkar på både svenska och engelsk, skriver Ciara på Instagram.
Annons
Magdalena Graafs sommarplaner med barnenBrand logo
Magdalena Graafs sommarplaner med barnen

Ciara Zelmerlöw, 34, och Måns Zelmerlöw, 35, väntar sitt andra gemensamma barn. Det var i ett Instagram-inlägg som Måns avslöjade den glada nyheten.

”De senaste åren har varit fyllda med mycket men också sorg när livet inte blivit som vi har velat ha det. Dags att få upp hoppet igen. Håller tummarna!”

Tillsammans har de sonen Albert, och från en tidigare relation har Ciara även sonen Archie.

Ciara och Måns Zelmerlöws sorg efter missfallet

Ciara och Måns har varit öppna och berättat om kampen för att få sitt andra gemensamma barn. 2020 blev paret gravida, men bara månader senare berättade de att Ciara drabbats av ett missfall. 2021 drabbas de av ytterligare ett missfall.

”Vi fick vårat tredje missfall tidigare i år. Det var ett väldigt tidigt missfall, som för mig var lättare att hantera. De andra två missfallen var i andra trimestern, så alla var väldigt olika”, skrev Ciara på sin Instagram under sommaren 2021.

Annons

Som tur är verkar allt se bra ut och om allt går som det ska får familjen snart en femte medlem. På Instagram är Ciara aktiv med att uppdatera sina följare om sitt mående under graviditeten. Ciaras mående verkar stabilt men hon har dock upplevt hemska mardrömmarna under denna graviditet.

”Gravid mardrömmar är i full fart. Är det normalt?! Jag är säker på att jag inte har haft det tidigare”, skrev hon på Instagram nyligen och fortsatte:

”Ärligt talat är de det läskigaste och mest ohjälpsamma mardrömmarna jag någonsin haft! Några tips till den galna kvinnan här borta?”

Ciara Zelmerlöw om namnvalet

Under en frågestund på Instagram är det en följare som undrar om paret har några namnförslag till bebisen. Ciara avslöjar att de har en lista, men att de har problem att välja ett som funkar.

”Vi har våra favoriter! Det är så svårt att hitta namn som funkar på både svenska och engelska. Jag tror att den här listan kommer fortsätta växa”, skriver Ciara.

Vad de har för namn på listan får vi inte veta utan vi får helt enkelt vänta och se vad makarna Zelmerlöw väljer för namn!

Namnlistan till bebisen som även den växer. FOTO: INSTAGRAM

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Annons