Ullared-Maritta om sprickan i familjen – därför träffar hon inte sin son

Ullared-Maritta
Exklusivt

Ullared-Maritta hälsar ofta på sina två barn som bor i närheten.
Faktum är att det är en av anledningarna till att hon och särbon Lasse inte har några planer på att flytta ihop.
Men sin tredje son däremot träffar Maritta väldigt sällan. För Hänt berättar hon varför.
0:54

Efter reklamen: Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

(0:54)

Slå på ljud

Ullared-profilen Maritta Söderström, 78, och hennes syster Gunnel Hyvönen, 76, blev välkända hos tv-tittarna under sin medverkan i långköraren Ullared. I realityserien har fått följa med flertalet härliga tv-personligheter på deras äventyr på det enorma varuhuset Gekås.

De som gjort allra störst avtryck är just systrarna Gunnel och Maritta tillsammans med Ola-Conny Wallgren, 58, och kollegan Morgan Karlsson, 49.

Morgan och Ola-Conny arbetar på varuhuset och syns i serien som varandras vapendragare. Något Ola-Conny berättat för Hänt är ett spel för galleriet.

Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationen

Se klippet här!

Ullared-Marittas relation med särbon Lasse Westerlund

Maritta och särbon Lasse Westerlund har faktiskt Ullared att tacka för att de fann kärleken i varandra. För sex år sedan träffades de för första gången på varuhuset och fann tycke för varandra direkt och utbytte nummer.

Däremot gav Lasse ut fel nummer och Maritta fick därmed inte tag i honom. Men efter att Maritta ställde upp i dejtingprogrammet Hemliga beundrare och träffade Lasse tre år senare så blev de ett par på riktigt och kärleken blomstrar fortfarande.

Några planer på att flytta ihop finns det däremot inte berättar Maritta för Hänt.

– Jag har mina barn nära och han har sina. Sen så har vi våra sidor som vi kanske inte gillar men det har gått bra hittills, berättar Maritta i en intervju med Hänt.

Hård kritik efter händelsen: “Borde inte få sändas”

Därför träffar inte Maritta sin son

Maritta har två barn som bor alldeles i närheten av henne som hon ofta hälsar på. Men hon har även en son som bor i Amerika – vilket är lite av en utmaning.

– Nu är det ett tag sedan jag var där, jag kommer inte ihåg hur många år sedan det var. Det är ju en så jävla lång resa. Sen bor han uppe i klippiga bergen, man måste ha bil för jag orkar ju inte gå, berättar hon för Hänt.

Det finns varken några planer för sonen att komma hem och hälsa på i sommar eller för Maritta att åka till Amerika. Det är för långt att åka och för dyrt.

– Han har inga planer att komma hem i sommar, det är för dyrt säger han, förklarar Maritta.

FOTO: Sören Andersson/TT/Youtube

SENASTE NYTT!