Tittarnas kritik efter händelsen i Robinson: “Borde inte få sändas”

Mattias Pettersson, Anders Öfvergård, Hayes Jemide

Efter söndagens Robinson-öråd fick Mattias åka till Gränslandet och återförenas med Hayes.
Nu riktar TV4:s tittare hård kritik mot händelsen i programmet.
0:55

Efter reklamen: Mattias besvikelse på produktionen efter örådet: "Skittråkigt"

(0:55)

I söndagens Robinson-öråd kom twisten att två spelare fick lämna tävlingen. Shevin Urgun, 28, från lag Nord och Mattias Pettersson, 52, från lag Öst fick en varsin fribiljett till Gränslandet där de kan tävla sig tillbaka in i Robinson igen.

Men att återvända till Gränslandet och träffa den före detta lagkamraten Hayes Jemide, 48, skulle visa sig bli en mycket dramatiskt drabbning för Mattias.

Robinson-Mattias om mötet med Hayes i Gränslandet

När Hänt träffar Mattias för en längre tv-intervju passar vi på att fråga hur stämningen var vid mötet med Hayes.

Exklusivt
Farmen-Beatrice jublar efter gravidbeskedet – orden om tillökningen

– Jag kommer in där, då har ju Hayes sagt åt alla att... eller, Elin var ju där och så kom ju jag in med Shevin. Shevin går ju direkt till Hayes och dem... ja, jag vet inte vad det var. De kramades. Hon gör ju allt för att smöra för Hayes, berättar Mattias och fortsätter:

– Hayes vänder ryggen till mig. Jag säger ”Tjena Hayes” och han säger... ja, eller jag kommer inte ihåg vad han sa, om han sa något. Han bara vände ryggen.

Efter det kyliga välkomnandet bestämmer sig de två före detta lagkamraterna för att prata ut. Något som slutar med höjd röst från Hayes och dålig stämning.

Vad som händer under deras vistelse i Gränslandet återstår att se. Men det var tydligt att Hayes inte var glad att se honom.

Tittarna skarpa kritik mot Robinson 2022 efter händelsen

Efter Hayes och Mattias återträff väcks nu ilska hos TV4:s tittare och i sociala medier är det många som riktar skarp kritik mot Robinson och TV4. Eftersom sprickan mellan deltagarna har varit tydlig under säsongens gång är många skeptiska till att de återigen paras ihop i programmet.

Benjamin Ingrosso om att ha en egen show: ”Nyper mig i armen varje dag"

Se klippet här!

”Varför tar de inte Hayes ur produktionen? Den här skiten borde inte få sändas”, hälsar en person i en kommentar.

”Det är inte klokt som Hayes beter sig. Att visa detta när våra barn tittar på är inte klokt. Tv 4 har ett ansvar. Detta händer program efter program. Detta ska vara familjeunderhållning. Så otroligt dåligt”, skriver en annan.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!