TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Ciara Zelmerlöws otäcka mardrömmar – nu berättar hon

20 apr, 2022 
AvFelicia Hovryd
Ciara Zelmerlöw
Måns och Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn, men vägen dit har inte varit lätt och de har tampats med missfall.
Nu berättar Ciara om mardrömmarna under graviditeten.
Annons
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmorBrand logo
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Men vägen till sitt andra gemensamma barn har inte varit lätt.

År 2020 gick paret ut med att de var gravida och väntade barn, men efter några månader berättade de att Ciara drabbats av missfall.

Även 2021 drabbades de av missfall.

”Så, här kommer lite bakgrundsinformation. Vi fick vårat tredje missfall tidigare i år. Det var ett väldigt tidigt missfall, som för mig var lättare att hantera. De andra två missfallen var i andra trimestern, så alla var väldigt olika.”, skrev Ciara på sin Instagram under sommaren 2021.

Ciaras beslut månader innan förlossningen

Familjen består av Ciaras och Måns gemensamma son Albert, 3 och Ciaras son Archie, 7, som hon har från en tidigare relation. De bor på landsbygden en bit utanför London.

Annons

Även om Ciara och Måns är bosatta i Storbritannien så tillbringar de även en hel del tid i Sverige. Nyligen gick Ciara ut på Instagram och visade sin tacksamhet till alla som har hjälpt henne att hitta en svensk barnmorska, som kunde komma hem till dem under en Sverige-vistelse för att göra en kontroll.

Ciara vill göra det hela på ett annorlunda sätt och få besök av en barnmorska i hemmet. Vanligtvis åker man till sjukhuset för att göra dessa kontoroller, så att hitta någon som ville göra ett hembesök var inte det lättaste.

Det jag har lärt mig är att mödravården är väldigt annorlunda här än i Storbritannien, och hembesök av barnmorskor och möjligheten att boka en privat trygghetsskanning är nästan omöjligt.”, förklarade hon då.

Eftersom Ciara Zelmerlöw tidigare har drabbats av missfall är hon väldigt nojig och orolig under graviditeten.

Missfall damer – ni förstår mig va? Det är svårt att stoppa paranoian!”.

Annons

Ciara Zelmerlöw om mardrömmarna

Som tur är verkar allt se bra ut och om allt går som det ska får familjen snart en femte medlem. Men trots detta kan Ciara inte sluta oroa sig och nu berättar hon om mardrömmarna hon haft under graviditeten.

”Gravid mardrömmar är i full fart. Är det normalt?! Jag är säker på att jag inte har haft det tidigare.”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Ärligt talat är de det läskigaste och mest ohjälpsamma mardrömmarna jag någonsin haft! Några tips till den galna kvinnan här borta?”

FOTO Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons