LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Ciara Zelmerlöws ovanliga beslut månader innan förlossningen

13 apr, 2022 
Ciara Zelmerlöw
Makarna Måns och Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn.
Nu går Ciara ut med det oväntade beslutet gällande graviditeten, bara månader innan förlossningen!
Annons
Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampenBrand logo
Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

Måns Zelmerlöw, 35, är just nu aktiv i det populära programmet Masked singer tillsammans med jurykollegorna Felix Herngren, 55, Nour El Refai, 34, och Pernilla Wahlgren, 54.

När han blev tillfrågad inför den första säsongen var det inget självklart svar. Måns var nämligen osäker på om programidén skulle gå hem hos svenska folket, något han berättar för Expressen.

– Det är ju ett mycket, mycket märkligt program. Jag var orolig för att konceptet inte skulle funka i Sverige, men det gjorde det verkligen!, säger Måns Zelmerlöw.

Och när frågan inför den andra säsongen kom, tackade han direkt ja.

Familjen Zelmerlöws liv i Storbritannien och Sverige

Tillsammans med sin familj, bestående av frun Ciara Zelmerlöw, 34, deras gemensamma son Albert, 3 och Ciaras son Archie, 7, som Ciara har sedan en tidigare relation, bor familjen på landsbygden utanför London.

Annons

– Jag trivs jättebra i England, men det är klart att jag kan sakna Sverige också. Jag är väldigt glad att jag får mycket Sverige också. Att flytta hundraprocentigt till England hade varit svårt, säger Måns till Expressen.

Somrarna tillbringas i Kattvik, en bit utanför Båstad, där paret för två år sedan köpte ett lyxigt sommarhus med utsikt över vattnet. Villan ligger inte långt ifrån stugan där Måns som barn tillbringade sina somrar. Nu planerar Måns att bygga en liten studio i sommarhuset så att han även kan sitta där och jobba!

Beslutet för bebisen i magen

Paret gick nyligen ut med nyheten att de väntar sitt andra gemensamma barn. Nu går Ciara ut på Instagram och visar sin tacksamhet till alla som har hjälpte henne att hitta en svensk barnmorska, trots att familjen är bosatt i Storbritannien.

Annons

Ciara vill göra det hela på ett annorlunda sätt och få besök av en barnmorska i hemmet. Vanligtvis åker man till sjukhuset för att göra dessa kontoroller, och att hitta någon som vill göra ett hembesök var inte det lättaste.

Det jag har lärt mig är att mödravården är väldigt annorlunda här än i Storbritannien, och hembesök av barnmorskor och möjligheten att boka en privat trygghetsskanning är nästan omöjligt.

Eftersom Ciara Zelmerlöw tidigare har drabbats av missfall är hon väldigt nojig och orolig under graviditeten.

Missfall damer – ni förstår mig va? Det är svårt att stoppa paranoian!”.

Ciara förklarar att detta företag även specialiserar sig i förlossningar i hemmet, men huruvida det är hennes plan vet bara hon!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons