Bianca Ingrossos känga till pojkvännen Phillipe Cohen i Efter fem

Bianca Ingrosso i Efter fem

I veckan gästade Bianca Ingrosso Efter fem för att prata om den kommande säsongen av Talang.
Men tv-profilen passade också på att skicka en känga till sin pojkvän Phillipe Cohen i direktsändning.
– Inget illa menat, men..., säger Bianca i TV4-programmet.
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv
Slå på ljud

Entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har många strängar på sin lyra. Förutom att uppdatera sina sociala medier-kanaler dagligen driver hon även det framgångsrika sminkbolaget Caia cosmetics, sitter med i Talang-juryn och har tidigare varit en stor del av familjens realityserie Wahlgrens värld. Det sistnämnda uppdraget valde Bianca dock nyligen att hoppa av.

”Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”, skrev Bianca på Instagram då.

Bianca har dock en talang som hon inte riktigt har utnyttjat till fullo – hon är nämligen en riktigt begåvad sångerska.

Bianca Ingrosso och Alice version av Kärleksvisan hyllas

Första gången fansen fick höra Bianca Ingrosso sjunga var under hennes showcast, som hon gjorde tillsammans med vännen Alice Stenlöf, 25, strax innan deras populära podcast Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B gick i graven.

Under kvällen i Avicii arena framförde Alice och Bianca låten Kärleksvisan, av Sarah Dawn Finer. Att följarna var imponerade råder det ingen tvekan om.

”Gode gud så vackert tårarna trillar ner för mina kinder”, skrev en person i en kommentar efter att ha hört Biancas sångröst.

Efter showcasten hörde flera skivbolag av sig till Bianca Ingrosso, som vänligt men bestämt har tackat nej till en karriär i musikbranchen.

Svåra kampen bakom kulisserna i Allsång på Skansen 2021

Till mångas glädje valde Bianca i somras att släppa en låt med sin lillebror, artisten Benjamin Ingrosso, 25. Deras låt Blomstertid, som är en version av klassikern Den blomstertid nu kommer, blev en rejäl succé och tog sig direkt in på topplistorna. Benjamin och Bianca framförde till och med denna låt live ihop i somras, under ett avsnitt av Allsång på Skansen.

När Bianca Ingrosso gästade Efter fem i veckan berättade hon mer om upplevelsen, som var rejält påfrestande för henne.

– När jag stod där på Skansen, jag fick en blackout. Jag kommer inte ihåg någonting. Jag såg inte någon, jag hörde inga applåder. Det var helt tomt. Och det är inte kul, säger tv-profilen i TV4-programmet.

Kängan till Phillipe Cohen – starka orden om Benjamin

Så hur gjorde Bianca för att våga ställa sig på den där scenen egentligen? Svaret på den frågan är enkel, och han heter Benjamin Ingrosso. Benjamin och Bianca har en väldigt nära relation och stöttar varandra genom allt.

I Efter fem berättar Bianca om sina starka känslor för sin bror – och passar samtidigt på att skicka en känga till pojkvännen Phillipe Cohen, 27.

– Han är mitt största stöd i livet. Inget illa menat till min älskade pojkvän, men jag brukar säga att Benjamin är mannen i mitt liv. Utan honom hade jag aldrig gått upp på den där scenen, säger Bianca Ingrosso i Efter fem.

LÄS OCKSÅ: Följarnas kritik mot Biancas present till Christina Schollin

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Biancas pojkvän Phillipe Cohens frånvaro

FOTO: TV4, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN