Bianca Ingrosso tokhyllas för sin sång i Globen – se den här

26 maj, 2019 
Bianca Ingrosso hyllas efter sången i Globen
Helgens största snackis? Bianca Ingrossos och Alice Stenlöfs showcast i Globen framför 10 000 fans. Över allt på internet hyllas duon efter kvällen, och kanske allra mest för sitt sångframträdande. Se det här!
Annons
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

Efter lördagskvällen stod det klart att helgens största snackis är Bianca Ingrosso och vännen Alice Stenlöfs showcast som tog plats i Globen igår. 10 000 fans var på plats, och av bilder och videos att döma var ingen i publiken besviken. Bianca och Alice, som driver podcasten Har du sagt A får du säga B, var inte först i Sverige med att köra en typ av livepodd för sina lyssnare och fans, men den här konceptet var något helt annat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det blev, som namnet på tillställningen hintar om, en riktig show. Bianca och Alice bjöd publiken på alltifrån dans och heta stolen till gästframträdanden av artister som Benjamin Ingrosso och Felix Sandman, Molly Sandén och Victor Leksell.

Men kanske mest uppmärksammat blev Bianca och Alice egna sång. Tillsammans framförde de Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer. Över allt på sociala medier finns det klipp på när duon framför låten, och nog jublas det i publiken där till.

Annons

Bianca har tidigare hintat om att hon hade velat ägna sig åt musik, och att hon kan sjunga, men att hon inte vågar satsa på det på grund av sin scenskräck. Men en scenskräck var inget som stoppade henne nu när hon framför 10 000 fans felfritt sjöng den känslosamma låten.

Pernilla Wahlgrens ord efter showen

Mamma Pernilla Wahlgren var på plats bland publiken i Globen, och i ett inlägg på Instagram har hon delat med sig av flera bilder och videos från kvällen. Bland annat har hon filmat flera klipp från Bianca och Alice sång, och Pernilla är märkbart både rörd och stolt.

Var du inte på plats i Globen för att bevittna den känslosamma och fina stunden kan du kika på Pernillas videos i inlägget här:

Bland kommentarerna till klippen Pernilla filmat hyllas Bianca och Alice för sin sång.

Gode Gud så vackert tårarna trillar ner för mina kinder”, skriver en.

Ryser verkligen när Bianca sjunger. Så sjukt bra sångröst!”, skriver en till.

Annons

Detta var ju otroligt, visste inte ens att dom kunde sjunga! Jag blev rörd till tårar och gåshud”, skriver ännu en.

Kan förstå du är stolt!! Här är nog ändå sångstjärnan i familjen. Vilken RÖST!!”, skriver en fjärde.

Annons