Därför vill inte Bianca Ingrosso bli artist – verkliga anledningen

11 jul, 2021 
https://image.hant.se/linda-stromback-byline.jpg?imageId=7655243&x=0&y=0&cropw=100&croph=74.866310160428&width=1318&height=1318Linda Strömbäck
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso nådde första placering på musiktopplistan efter nyversionen av "Den blomstertid nu kommer". Nu berättar hon varför hon valt att inte satsa på musiken: "Rädd om den delen"
Annons
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger Bianca
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger Bianca

Bianca Ingrosso, 26 har nyligen kammat hem en bolagsvinst på 202 miljoner kronor. I samband med den senaste kampanjen för hennes sminkmärke Caia gjordes en reklamfilm ackompanjerad av melodin till Den blomstertid nu kommer. I nyversionen av låten fick Biancas egna sångröst stå i fokus.

Låten har i samband med kampanjen blivit en succé och Bianca har hyllats till skyarna för sin sångröst. Nu berättar entreprenören sanningen om varför hon inte vill bli artist – trots framgångarna.

Blomstertid etta på topplistan

Den nya versionen av Blomstertid skapades av brodern och artisten Benjamin Ingrosso men även producenten Hampus Lindvall som tidigare arbetat med artister som Zara Larsson.

Låten, som släpptes inför stundande midsommarhelg, nådde förstaplats på Spotifys topplista under mindre än ett dygn. Bianca Ingrosso var såklart överlycklig.

– Det här är så stort för mig. Responsen har varit otrolig, säger hon i en ny video på Youtube.

Annons

Biancas Ingrossos framträdande med Alixe Stenlöf i Globen

Men listettan är inte första gången Bianca förvånar med sin hemliga sångröst. I samband med sin och poddkollegan Alice Stenlöfs, 25, showcast sjöng Bianca inför ett fullsatt globen.

Showcasten avslutades med ett sångframträdande av Sarah Dawn Finers Kärleksvisan, där Bianca fick stora ovationer för sångrösten och sitt mod. Nu berättar hon att hon fått flera erbjudanden att satsa på musiken.

– Jag har faktiskt fått väldigt många chanser och förfrågningar från flera skivbolag, avslöjar Bianca på Youtube.

Därför vill Bianca Ingrosso inte vill bli artist trots stora succén

Trots den positiva responsen och en placering högst upp på topplistan vill Bianca inte fortsätta med musikkarriären. På Youtube berättar hon att hon alltid varit fascinerad av artister i rampljuset och avslöjar att det tidigt var en stor dröm att bli artist själv. Men rädslan för att bli bedömd är en av anledningarna till varför Bianca Ingrosso valt att stå vid sidan av scenen.

Annons

– Jag har alltid velat hålla på med showbusiness och drivits av att underhålla. Men den här stora drömmen jag har vill jag inte ska fallera i åsikter, hat eller att jag inte blir bedömd på talangen, säger hon och fortsätter:

– Jag vill inte att jag eller mitt efternamn ska associeras med min röst. Min röst ska alltid ska få vara bara för mig. Jag är väldigt rädd om den delen av Bianca.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons