LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrosso kopplas ihop med exet Linnea Widmarks tvillingsyster

08 nov, 2023 
Benjamin Ingrosso och Maya Widmark
Uppbrottet från Linnea Widmark tog hårt på Benjamin Ingrosso.
Nu syns hans namn bredvid exets tvillingsyster Maya istället.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Heta kyssen på röda mattan – snackisarna från PolarprisetBrand logo
Heta kyssen på röda mattan – snackisarna från Polarpriset

Benjamin Ingrosso, 26, blev totalt förkrossad när Linnea Widmark, 27, ringde honom från Costa Rica och gjorde slut. De hade då varit ett par i hela sex år och träffades alltså redan i tonåren. Enligt artisten själv blev ex-flickvännen kär i någon annan under sin resa. Detta berättade han öppenhjärtligt om i Så mycket bättre 2020.

– Jag trodde jag skulle komma över det så jävla mycket snabbare. Men ändå sitter man här, ett och ett halvt år senare, och fortfarande skriver om det liksom, sa han i ett av avsnitten.

Sedan dess har Benjamin skrivit en hel del låtar om den avslutade relationen och idag är det tunga uppbrottet ett minne blott. Men Linnea dyker ändå upp titt som tätt i samma sammanhang som sin före detta pojkvän.

Så är Linnea Widmark och Benjamin Ingrossos relation idag

Efter uppbrottet från Benjamin Ingrosso flyttade Linnea till Costa Rica för sin nya kärlek. Men relationen blev inte ett lyckligt kapitel i hennes liv. Tidigare i år valde Linnea att träda fram i rampljuset igen, efter flera år av tystnad, och tala ut om förhållandet, som enligt henne var väldigt destruktivt.

Annons

– Jag var så medveten om det, men jag visste inte hur jag skulle ta mig ut det, sa Linnea i podcasten Två meter dumheter.

Idag är Linnea Widmark till synes singel och det verkar som att hon och Benjamin Ingrosso har hittat en fin vänskap. Nyligen la hon upp en Instagram story där hon hyllade sin ex-pojkvän och hans framgångar.

”Att se dig utvecklas både som person och artist de senaste tolv åren har varit fantastiskt. Det gör mig så lycklig att se var du är nu”, skrev hon bland annat då.

Tvillingsystern Maya Widmarks ord till Oliver och Benjamin Ingrosso

Trots att Benjamin och Linnea inte är ett par längre har de alltså fortfarande en del kopplingar till varandra.

Annons

Och det här verkar gå åt båda håll, för nu visar det sig att Linnea Widmarks tvillingsyster, Maya Widmark, 27, har kontakt med Benjamin Ingrosso. I kommentarsfält till ett inlägg som Benjamin nyligen la upp på Instagram hittar man just Maya, som skriver:

”Woooooow”, varpå artisten har gillat hennes kommentar.

Maya syntes även nyligen i ett annat kommentarsfält, nämligen Oliver Ingrossos, 33. Uppenbarligen har Linnea Widmarks tvillingsyster en relation till sin före detta svåger och hans familj!

FOTO: Instagram, TV4

Annons