TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Linnea Widmark bekräftar uppbrottet – därför försvann hon helt

05 jan, 2023 
Linnea Widmark
Linnea Widmark flyttade till Costa Rica i samband med uppbrottet från Benjamin Ingrosso.
På Instagram såg hon ut att leva drömlivet i surfparadiset – men verkligheten var en helt annan.
I podcasten Två meter dumheter talar Linnea för första gången ut om tiden utomlands och kärleksrelationen som blev en mardröm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

I de första säsongerna av Wahlgrens värld fick tittarna en inblick i Benjamin Ingrossos, 25, förhållande med sin stora ungdomskärlek Linnea Widmark, 26. Relationen varade i sex år men fick ett abrupt avslut 2019.

– Sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin i Så mycket bättre.

Tiden som följde skulle bli rejält tuff för Benjamin. Han har i flera olika sammanhang talat ut om sorgen efter uppbrottet från Linnea.

– Jag skrev låtar för att få tillbaka henne. Jag skrev låtar för att hon skulle höra dem och förstå att jag ville ha tillbaka henne, sa Benjamin i en intervju med tidningen Café häromåret.

Annons

Linnea Widmark bekräftar uppbrottet från Costa Rica-pojkvännen

Men trots Benjamin Ingrossos tappra försök hade Linnea Widmark redan gått vidare. Hon bosatte sig i Costa Rica och blev förälskad i en surfinstruktör.

På Instagram har Linnea delat med sig av bilder på sig själv och pojkvännen och på ytan såg hon ut att må riktigt bra. Sanningen är dock en helt annan.

I podcasten Två meter dumheter, som drivs av Emilio Araya, 27, och Rosanna Charles, 33, väljer Linnea att för första gången tala ut om flytten till Costa Rica och relationen till killen, som idag är hennes ex.

– Det var ett extremt nedbrytande förhållande, säger hon.

Därför försvann Linnea Widmark från Instagram efter flytten utomlands

Linnea förklarar att förhållandet till en början var fint, men att det med tiden blev destruktivt. Hon slutade umgås med sina vänner och sin familj och isolerade sig allt mer.

Annons

– Jag var så medveten om det, men jag visste inte hur jag skulle ta mig ut det, säger Linnea i podden.

När Linnea Widmark flyttade till Costa Rica var hon till en början väldigt aktiv på Instagram. Med åren blev inläggen allt färre, vilket nu får sin förklaring. Den tidigare influencern var orolig över hur hennes bilder skulle mottas av pojkvännen.

– Jag jobbade väldigt mycket med sociala medier och Instagram innan jag träffade honom. Och det förstördes helt, säger hon.

Idag är Linnea Widmark på en bättre plats i livet och försöker läka såren efter förhållandet.

– Jag börjar alltid gråta när jag pratar om det här för det är verkligen ett trauma. Det läker fortfarande. Men aldrig mer, säger hon.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Youtube

Annons