LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nu syns Linnea Widmark ihop med Benjamin Ingrossos bästa kompis

28 aug, 2023 
Moa Risberg
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark.
Linnea Widmark avslöjar den oväntade vänskapen – efter uppbrottet ifrån Benjamin Ingrosso.
Nu syns exet Linnea tillsammans med med Benjamins bästis.
Annons
Benjamin Ingrosso bryter ihop – efter snuskiga skämtetBrand logo
Benjamin Ingrosso bryter ihop – efter snuskiga skämtet

Artisten Benjamin Ingrosso, 25, och den före detta kärleken Linnea Widmark, 27, valde att gå skilda vägar och avsluta sin relation efter sex år tillsammans.

De blev ett par när båda var unga och syntes då ofta tillsammans i realityserien, Walhgrens värld på kanal 5 när de umgicks tillsammans med Benjamins familj i programmet.

Efter parets uppbrottet ifrån varandra så flyttade Linnea till surfparadiset Costa Rica och Benjamin storsatsade på karriären inom musiken.

Syns tillsammans efter flytten tillbaka till Sverige

Efter uppbrottet från Benjamin och flytten till Costa Rica fann Linnea kärleken på nytt i en surf-instruktör i surf paradiset.

Idag har Linneas relation med surfaren tagit slut och hon har återigen flyttat tillbaka till Sverige och Stockholm, där hennes vänner och familj befinner sig.

Nu efter flytten tillbaka till Sverige har Linnea och exet Benjamin synts på samma plats igen. Det var nämligen på Amazon Primes sommarfest, som arrangerades av Redgert Comms förra veckan där man kunde skymta det före detta paret på samma evenemang.

Annons

Linnea syns tillsammans med Benjamins bästa kompis

Under söndagen delade Linnea med sig av en Instagram-story där hon berättade hur hon kämpar för att övervinna sin ny utvecklade rädsla för höjder.

På Instagram berättade Linnea att hon försöker bli kvitt sin rädsla genom att testa på klättring inomhus. För att övervinna sin skräck hade Linnea lite extra stöttning utav det före detta exets bästa kompis, Björn Formgren.

Nu flera år efter uppbrottet från Benjamin verkar det fortfarande som att Linnea och Björn har en god relation då de umgås och klättrar tillsammans. Björn syns ofta med Benjamin och är en god vän till artisten sedan flera år tillbaka.

Nyligen fick Björn även den stora äran att vara med och gästa bästisens matlagningsprogram Benjamins i premiäravsnittet av säsong 3, som han gästade tillsammans med artisten Carola och komikern Johanna Nordström.

Linnea Widmarks Instagram-story.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons